6 hónapos németjuhász kutyámnak nem áll fel a füle, az orvos szerint nem is fog. Mit csináljak?
Szóljak a tenyésztőnek??
Az utolsó esély a fültornásztatás.
De amúgy,láttatok már olyan németjuhászt akinek nem áll a füle :(.
Pedig kap folyamatosan lavet calciumot, pedigree junior szárazeledelt, konzervet és házi kosztot :(:(. A fülét is szoktam maszírozni.
A válasz megírásának időpontja: 07-24 18:16
Vannak aki kazért nem vállalnak kutyát mer gyerekük van és csak akkor veszik meg a kutyát, ha már a gyerek is szeretné. az én első kutyám fél éves koráig panelban volt, mert csak utánna tudtunk kertesházba költözni. Igen, van fogalmam a táplálásról, nem 1 kutyám volt már. Semelyiknek se voltak a táp miatt problémái. Egyébként a kutyának igenis szüksége van arra, hogy ne csak a szár tápot meg a konzervet kapja, mert az nem nagyon erősíti a fogait. Nekünk a csont segített abban hogy meglegyen a szájhigiénia ha lehet így fogalmazni mert az tisztán tartotta a fogakat és erősítette őket.
Amúgy meg nem csak én akartam a kutyát,de szeretek rá költeni. A szüleim adnak a kajára pénzt.
Beszéltem a tenyésztővel, és azt írta hogy a kutyusom tesójának is alig áll a füle, és az apjának is későn állt fel, de nem tud segíteni.
Nem egy elit tenyésztő, ha fül állításban nem tud segíteni.Ráadásul olyan kutyával tenyészt, amelyik hibás géneket örökít.
Vegyél vékonyabb szivacslapot. Vágd fül formára.Tedd a fülére és leukoplaszttal tekerd körbe, egy kis ívet csinálni rajta. Legalább hetente cseréld.A zöldkagylót érdemes adni neki. Másban is jó hatással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!