Mit kezdhetnék a kutyám macskagyülöletével?
#24 nekem te nem fogod megmagyarázni, hogy van-e a homokozóban macskasz*r. Tudom én azt nagyon jól.
Ha a kutya után a gazdi nem szedi össze a sz*rt, akkor a gazdi egy k*csög. Az viszont eleve fel sem merül, hogy a macska után összeszedje, mert a macska felügyelet nélkül kóborol.
Az én telkemen én határozom meg, hogy miképpen védekezek a macskasz*r ellen, és a gyerekeim egészségét tartom szem előtt, nem a macskáét. Remélem, érthető. Sorry macskások, ez van.
Kicsit kinyílt a bicska a zsebemben, hogy a kutya kerülne ketrecbe (vagy altatásra!), azért mert azok a rohadt dögök a lakásban mászkálnak...
Nekem bár lenne egy ilyen kutyám, nem hugyoznák folyton össze a macskák a teraszunkat. :))
De ha te költöztél oda, akkor nyilván inkább te alkalmazkodj. Esetleg meg lehetne beszélni, hogy nem tudnák-e a macskákat máshova vinni. Vagy ha nem, akkor különélés addig, amíg élnek. Vagy nem tudom, hogy mekkora a ház: mert hátha meg lehetne oldani, hogy bizonyos szobákba vannak a macskák és oda nem megy be a kutya.
Azt ugye tudod, hogy egészséges kutyat tilos és állatkínzásnak minősülő bűntett megölni? Egyáltalán mi a fenének neked kutya, ha csak ez a megoldasod? Hogy jutott az eszedbe?
Miért engeded neki a macska kergetést, vadászást? Miért nem tiltod le róla? Eleve miért nincs elég kontrollod felette? Miért kellett ilyen fajta, ha nem tudod kézben tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!