Mit kezdhetnék a kutyám macskagyülöletével?
Szerintem se altasd el semmi esetre
Majd megdöglenek, vagy akármi történik velük, majd bánni fogod egéssz életedben
Amúgy, ha 7 éve megvan akkor egyáltalán,hogy tudsz olyant írni hogy elaltatnad?!
Terrier, 7 éves. Nem tudod megváltoztatni. Nekem volt foxim, most egy 8 éves staffordshire-németjuhász keverékem van, lányom hagyta itt mikor disszidált. Kutyákkal, emberekkel nagyon barátságos, de a macskák esetében ugyanaz van mint nálad. Annyit tudunk tenni, hogy nagyon figyelünk, ha sétálni visszük, de így is volt már, hogy elkapott egyet-egyet.
Elaltatni semmiképpen ne altasd el, gondolom párod sem kéri ezt tőled. Tartsátok elkülönítve, macska bent, kutya kint, esetleg otthon is hgyd rajta a szájkosarat, hátha akkor alábbhagy a harci kedve.
Figyu,a macskat en is utalom. :D Nekem is kan staffordom van. Zarjatok ki a kertbe a macskakat. (Macskam sose lesz es soha nem ismerkednek macskassal)
Vagy tegyetek cilinderzarat (rendes kulcsos zar a szobaajtokra es zarjatok kulon oket.
Jut falattal meg lehet oket tanitani talan. Sikerdijra hivjatok oktatot. Mert csalo a legtobb. Mi is csalot fogtunk ki.
A kutyadtol soha ne vallj meg. Akkor egy semmirekello jellemtelen ember lennel.
Ott a tinder keress macskanelkuli not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!