Tudtok ajánlani ilyen hámot?
Normál típusú hámot keresek (nem tudom hogy hívják, szerintem nem az Y, hanem a másik fajta, aminél csak egy függőleges pánt van elöl a kutya két első lába között), aminek mindkét oldalán van karika. De NE norvég típusú hám legyen, mint pl. K9, stb.
Létezik ilyen? Még nem találtam sajnos.
Ő a normál hám: [link]
Ő a step hám,de szokták néha y-hámnak is hívni (angolban bezzeg nem ez a típus megy y-harness néven): [link]
Tényleg egyszerűbb lenne, ha elmondanád mire kell és kire. Ilyen step hám cuccunk van, mert az ezer éves, ízületes mentettemet nem akartam belebújóssal szívatni, a nyakövvel meg rossz élménye volt. Előnye, hogy tényleg piszok könnyű ráadni, hátránya, hogy egy virgoncabb kutya könnyen ki tud belőle bújni.
Vagus.hu
Most rendeltem toluk huzohamot!
Ok keszitenek mas celokra is hamot meretre!
Ko lett a kutyamra!
Hogy tudja húzni a kocsiját. Lebénult kutyus.
A kocsin eredetileg csak alul-felül pánt van, emiatt nem sokat ér, és elöl kiesik belőle a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!