Közepes testű kölyök kutyások, nektek mikorra lett szobatiszta a kutyátok?
Van egy 11 hetes kölyök kutyám. Egy hete van velem. Pénteken kapta a 3. oltást.
Van egy belső udvarunk ahová kutyát max havonta ha 1x hoznak. Elkezdtem már első naptól lehordani oda, ébredés,kaja után 1 órával. Egész szépen haladunk. Kaki mindig lent végződik max egyszer véletlen fent,ha én vagyok a lassú :D
Este 23-23:30 körül viszem le még utoljára,a másik kutyámmal. Pisi,kaki van. Reggel 6:15-6:30 körül kelt(éjszaka nem piszkít be),akkor is rohanok le vele félálomba :D Reggelit kitoltam neki 8 órára.
Munkahelyemre tudom vinni, ott is ébredés után rögtön kiviszem,meg kaja után 1 órával.
Nos bár tudom kicsi,lassan megy ez,nem is várok tőle sokat.
De érdeklődők kinek kb mennyi idős korára lett szobatiszta,illetve amikor már tovább bírta tartani és nem kellett 2 óránként kb leszaladni vele?
4 hónaposan hoztuk el, kb.6,5-7 hónapos korára lett 95%-ban szobatiszta.
Előtte nem tanítottak neki semmi ilyesmit, illetve nálunk kinti-bentiek (ha itthon vagyunk + éjszaka bent vannak, amúgy kint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!