Szerintetek az normális, hogy be szedál a kutyakozmetikusom a kutyákat mert neki igy egyszerübb?
Teljesen jól nevelt kis kutyákról van szó akiket be szedál,hogy neki könnyebb legyen dolgozni vele.
A gazdikat nem engedi be a kozmetikába,a kapuban megy az átadás/àtvétel.
Kutyája nincs a kozmetikusnak ezt azzal magyarázza mert a fűre csinál...
Mi a szomszédban élünk,mindent làtunk...nekünk màr több macskánkat lemérgezett a kedves kozmetikus mert a macska átment az ő kertjébe.
Szedálja* elírtam a kérdést, de szerintem a lényeg kivehető belőle
Köszönöm a válaszaitokat előre is :)
Nem normális, gondolom, a gazdik nem is tudják.
Viszont a macskáidat köteles vagy a saját telkeden tartani.
Először is ilyen ember ne legyen a kutya kozmetikusod. Nekem eszemben sincs magára hagyni a kutyám. Ha el akarna küldeni a kozmetikus másikat keresnék.
Amúgy én tuti anonim körbeplakátolnám a környéket hogy dolgozik.
Kutyakozmetikus vagyok és nem lehet orvos nélkül altatni,altató szerhez nem is lehet hozzá jutni egy mezei embernek. Csak is kizárólag orvos válthat ki.
Szedálás maximum pasztával történhet de ennek a ható ideje 30-40 perc,nyugalmi állapotban kell beadni,különben semmit nem ér. Tehát ha egy stresszes ideges állatnak akarná a kozmetikus beadni a kozmetikában,nem használna!!!!
Cica vendégeink szigorúan orvosi adagolást követően kozmi előtt 30-40 perccel adják be a pasztát otthon. (3 cica vendég van akinél muszáj,mert nem bírná a nyírást, gazdi otthon nem meri fésülni,így évente 2x kopasz nyírás marad)
Mellesleg azért az megjegyzem,hogy ha szedálva lennének a kutyák akkor EGÉSZ NAPRA KI LENNÉNEK ÜTVE.
Tehát ha a kutyák a 4 lábukon,teljesen normál állapotban távoznak,100% hogy nem voltak szedálva. Illetve szedált kutyát nyírni nem lehet normálisan, fürdetni sem,mert a fürdetéstől felébredhetnek.
Szóval szerintem te nem igazán vagy képben ezzel,ne haragudj.
Nálunk sem maradhat a gazdi,mert 100x rosszabbul viselik,le akarnak ugrani az asztalról,mert mennének a gazdihoz. Előző kozmiba ahol dolgoztam,ott engedtem hogy a gazdák maradjanak amíg a kutyát nem zavarja. Majd egy óvatlan mozdulattal a kutya leugrott az asztalról,szaladt a gazdájához . Nos ez volt az a pont,hogy megkértem távozzon,mert így nem tudom megcsinálni a kutyát.
Egy kutya ha leesik az asztalról megrepedhet a mája,kitörhet a lába vagy bármi. Gazda jelenlétében izgő kutyáknál nagyobb az esélye,hogy belevágunk, vagy leesik az asztalról.
Olyanok mint a gyerekek hisztiznek de amint nincs ott a gazdi megnyugodnak és szépen hagynak mindent, nyalják a kezünket arcunkat,mikor végzünk akkor meg megy a játék a földön.
Nem védeni akarom,de szerintem sokan nincsenek tisztában sem a kozmetikai fogalmakkal,sem állatokkal,sem pedig azzal,hogy izgatott kutyát nem lehet leszedálni. Altatót,meg normális ember nem vehet!!!
A macskád nem mehet át a szomszéd kertjébe, de ha meg tudod, hogy már x macskádat lemérgezte, akkor nem értem miért kockáztattad a többi életét is azzal, hogy ugyanúgy kiengeded.
A kutyakozmetikus meg nem normális, de nem vagy köteles odavinni a kutyádat, ahogy a többi gazdi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!