Normális, hogy ha fél a vendég, de gazda kiköti, hogy ne merjen a kutya szemébe nézni, mert akkor tuti megtámadja?
Most megyek vendégségbe és ezt nem érzem biztonságosnak, hogy a gazda ezt nem tudja kontrollálni, ennyi erővel a félelem megérzésére is támadhat. Félek odamenni már, komolyan.
Gazdának nem kéne tudni leállítani a kutyát a támadásról, még akkor sem ha a szemébe néztek, félnek tőle? És mi van, ha egy gyerek síkítozni kezd?
Én nem mennék oda.
Eleve a gazdának kéne gondoskodnia arról, hogy ne támadjon meg a kutya, nem neked kéne valahogyan viselkedned, nehogy megtámadjon. Csukják hátra, kössék meg arra a pár percre vagy mit tudom én. Oldják meg és kész.
Ja, és mutasd meg a kutyádat, megmondom ki vagy! Akinek ilyen agresszív, támadó kutyája van, az maga is hasonló lehet.
És igen, normális esetben a kutyának hallgatnia kéne a gazdájára.
Biztos, hogy nem mennék oda vendégségbe.
Meg eleve mi az, hogy nem lehet a kutya szemébe nézni, mert akkor támad? Milyen gazda az ilyen?
Eleve a kutya nem is támadhatna a gazdája jelenlétében, ha nincs vészhelyzet, mert a gazda a falkavezér, és akit ő beenged, azt a kutya nem bírálhatja felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!