Szerintetek egy Pittbull, Rotveiler, Német juhász, Dobermann közűl melyik a legerősebb sorrendben?
Szerintem az amstaff győzne.
Nem is értem egy roti hogy győzne egy bull tipisú kutya ellen? A staffokat bull-baitingen és bear-baitingen használták szóval egy medvét vagy bikát simán legyőz akkor miről van szó? A többi fajta kutya elbujhat a pitbull vagy az amstaff mögött.
Dehogy győz... Én láttam bear baitinget, nagy állatkínzás az egész.
A dolog úgy néz ki, hogy kikötnek egy kisebb méretű medvefajtát (jellemzően maláj vagy ajakos medvét - 60-120kg) az orrában lévő karikán keresztül átfűzött rövid láncon, aminek a másik vége vagy egy földbe vert cölöphöz, vagy kerítéshez van rögzítve. Ezek után ráengednek két pitbullt. Sokszor kevlár mellény van a kutyákon. A medve általában ezeket megöli, vagy komoly sérülést okoz neki. Majd jön két újabb friss kutya. Majd amikor ezek is póruljártak, újabb kettő. Így tovább.
A medve még így is sok pitet megöl vagy súlyosan megsebesít.
#21 Ezeket a bull tipusú kutyákat leírom neked, hogy tudtommal 3 fajta ridgeback van. Egy Phu Quoc Ridgeback is simán erősebb nálluk. Ha talán a pitbull vagy amstaffnál nem is! De egy bullterriert simán legyűr. Egy rodéziai vagy főleg egy thai ridgebackról ne is beszéljünk. kb egy cane corso, kangal, stb ellen is esélyesek!
Akkor gondolj bele, egy kisebb 60 kg-s fekete medve is simán leőll. Nem, hogy egy amstaff, pitbullt hanem egy ridgeback, kaukázusi, kangal, cane corso, argentin dog, belga juhászkutya, kájt is. És egy szűrke farkast csakis egy jól erre képzett káj, kangal, kau tudna megőlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!