Szerintetek egy Pittbull, Rotveiler, Német juhász,
Dobermann közűl melyik a legerősebb sorrendben?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk ezek 1v1-be összemennének. Mindeggyik itt felsorolt fajta egymásnak esne melyik győzne! Ha mondjuk harciasra lettek nevelve, edzettek, stb! Mondjuk nem csak ettől függ hanem attól is függ, hogy éppen egy harapást, hogy és hova mérnek le egymásnak. És még vannak dolgok. De ezt a kérdést úgy alapjáraton kérdezem! Azt tudom, hogy a dobermann tud a legagresszívabb lenni. Viszont a pitt bullnak a legerősebb a harapása. A rottveiler olyan izmosnak tűnik. A német juhász meg ugye a farkasok legközelebbik rokona. De egy biztos, hogy egy Kaukázusi medveölő, Rhodesia Rideback vagy Kangal. Fél perc alatt darabokra szedné mindet ha hasonló nevelést kaptak. Ha nem tévedek! Nekünk is van 2 kutyánk és mind2-nek volt balhéja ahhol felűl voltak kerekedve! Az egyik az egy agár-vizsla keverék a másik lehet nem hiszitek el de egy labrador. Az agár-vizsla keverékem egy malamuttal ment össze. És az én kutyám több sebet ejtett, pedig tudtommal a malamut nem egy gyenge kutya. Erősebb és agresszívabb egy huskynál. A labradoromnak már ment neki másik labrador. Aki felül kerekedett az enyémen, de nem okoztak sebesűlést egymásnak. Viszont egyszer egy dán doggal kerűlt összetűzésbe, ahhol volt 1-2 sebb a kutyákon. Ha nem tévedek a pötyos kutya a dán dog. Mert én nem arra a nagy 1m magasra gondolok.Na m1 a labradorunkkal szembe a pötyös dög 20mp után szinte már védekezni nem tudott. És az én kutyáim azért ilyenek. Mert kisöcsém annó sokszor össze uszította őket. 1x elég durván össze mentek miatta. Vagyis harciasságra képezte őket kis gyerek korában!
Nem is értem egy roti hogy győzne egy bull tipisú kutya ellen? A staffokat bull-baitingen és bear-baitingen használták szóval egy medvét vagy bikát simán legyőz akkor miről van szó? A többi fajta kutya elbujhat a pitbull vagy az amstaff mögött.
2020. ápr. 21. 12:28
22/24 anonim válasza:
Dehogy győz... Én láttam bear baitinget, nagy állatkínzás az egész.
A dolog úgy néz ki, hogy kikötnek egy kisebb méretű medvefajtát (jellemzően maláj vagy ajakos medvét - 60-120kg) az orrában lévő karikán keresztül átfűzött rövid láncon, aminek a másik vége vagy egy földbe vert cölöphöz, vagy kerítéshez van rögzítve. Ezek után ráengednek két pitbullt. Sokszor kevlár mellény van a kutyákon. A medve általában ezeket megöli, vagy komoly sérülést okoz neki. Majd jön két újabb friss kutya. Majd amikor ezek is póruljártak, újabb kettő. Így tovább.
A medve még így is sok pitet megöl vagy súlyosan megsebesít.
2020. ápr. 21. 13:19
23/24 anonim válasza:
#21 Ezeket a bull tipusú kutyákat leírom neked, hogy tudtommal 3 fajta ridgeback van. Egy Phu Quoc Ridgeback is simán erősebb nálluk. Ha talán a pitbull vagy amstaffnál nem is! De egy bullterriert simán legyűr. Egy rodéziai vagy főleg egy thai ridgebackról ne is beszéljünk. kb egy cane corso, kangal, stb ellen is esélyesek!
Akkor gondolj bele, egy kisebb 60 kg-s fekete medve is simán leőll. Nem, hogy egy amstaff, pitbullt hanem egy ridgeback, kaukázusi, kangal, cane corso, argentin dog, belga juhászkutya, kájt is. És egy szűrke farkast csakis egy jól erre képzett káj, kangal, kau tudna megőlni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!