Egy kutya leadásának mi a menete?
Figyelt kérdés
Rossz körülmények között tartott, rossz passzban lévő nagytestű kutyán kellene segíteni.
A tulajdonosnál nem, nálam nem, ismeretségi körben akiket eddig kérdeztem nem lehet.
2020. febr. 8. 20:45
1/5 anonim válasza:
A helyi állatmentőkkel, állatmenhellyel vedd fel a kapcsolatot.
Úgy tudom a Járási Hivatalba is be lehet jelenteni a rossz állattartási körülményeket és ők kimennk kivizsgálni.
2/5 anonim válasza:
Keress a nevükre, hívd fel őket: Eszkuláp Állatvédő Egyesület.
3/5 anonim válasza:
Helyi, környékbeli menhelyet keress, facen is, vagy facen helyi állatbarát csoportokat, ahol civilek is fogadnak be kutyákat.( vagy pl Országos Álltvédőrség, de nem tudom, mennyire országosak) Ne gyepire vidd. Melyik megye?
4/5 A kérdező kommentje:
Heves megye
Egyébként úgy tűnik lesz helye
2020. febr. 9. 12:28
5/5 anonim válasza:
Másik megyében tudtam volna valakit.
Nem tudom, mi 60% azon hogy nálunk van ilyen állatbarát csoport, na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!