CsakSimánRangok kérdése:
Az ember álltal használatos szemcsepp megfelel a kutyám számár?
Figyelt kérdés
A kutyám fürdetés után 45 percel nem nyissa ki a szemét, megfürdettem, megszárítottam, és megfesültem azután jelenkezett a probléma.2020. febr. 8. 18:25
2/8 anonim válasza:
Előző: azt se tudod, milyen szemcseppet akar a kutyának adni! Egy szakember nem mond addig véleményt, amíg nem tud mindent.
3/8 anonim válasza:
Monta hogy szakember. Ne kételkedj. Van itt aki azt írja, hogy orvos. Én neki se hiszek. Felhívom az ügyeletet, és megkérdem.
4/8 A kérdező kommentje:
Adott választ?
2020. febr. 8. 21:31
5/8 anonim válasza:
Én amikor a kutyámnak nagyon csipás és piros volt a szeme visine-t adtam neki 1-1 cseppet mindkét szemecskéjébe és használt. Nem volt tőle semmi baja. Egy szemcsepp nem hinném, hogy ártana, ez nem olyan gyógyszer. Egyébként van olyan antibiotikumos szemkenőcs, amit meg kiscicáknak szoktak használni amikor kicsiként gyulladt a szemük.
6/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen szempcsepp, és hogy miért nem nyitja ki a szemét, tehát erre így nem lehet válaszolni.
Ha nem múlik, orvos.
7/8 anonim válasza:
Vidd orvishiz és kiderül mi baja. Ugye milyen egyszerű?
8/8 anonim válasza:
A langyos, kamilla teás vagy cickafark teás törölgetéssel enyhíthetjük a gyulladást, a duzzadtságot, a viszketést, és megakadályozhatjuk, hogy a váladék rászáradjon a szempillákra. Főzzünk az átlagosnál erősebb teát a gyógynövényekből, 15 percig hagyjuk állni, majd a vattapamacsot merítsünk bele, (szemenként külön vattapamacsot használjunk) és óvatosan törölgessük át a szemeinket, másik tiszta pamaccsal borogatást is végezhetünk: tegyük a szemünkre 5-10 percre. Naponta többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!