Van valakinek csau-csau kutyusa?
Az én csaum most múlt nemrég 7 éves (:
Hihetetlenül okos, nagyon könnyen tanul.
Előtte keverék kutyusaink voltak. Őket is sok dologra be tudtuk tanítani, de csak vezényszavakkal. Például, ha azt akartam h üljön le, abból értett csak h ülsz! ... a csaunknak viszont akárhogy mondod, ülsz, üljél le, tessék leülni, ülsz szépen, csüccsenj le, tedd le a feneked, mindet megérti. Szóval egy dolgot sokféleképpen megért.
Nagyon makacs, ha valamit nem akar, akkor azt megpróbálja elsunnyogni, de ha erélyesen rászólnak, csak megcsinálja nagy kegyesen (: Van benne egy adag büszkeség is, és a férfiakkal elég távolságtartó. A fiúkkal, gyerekekkel semmi gondja, csak a mackósabb, mélyebb hangú férfiakat nem szívleli. A víztől nagyon fél, legyen az eső vagy fürdetés.
a macskákért és a nyulakért megőrül, nagyon nehezen lehet rábírni, h ne szaladjon el utánuk.
Az előző válaszoló írta, h az eldobott dolgokat nem hozza vissza... hát a miénk sem, de azt hittem, h ez csak az ő dilije:D
Nem akarok többet ömlengeni: szerintem a legjobb választás volt a csau a részünkről (:
Sajnos nincs. Mióta megtanultam olvasni, csaut szerettem volna.
Aztán mikor már vállalni is tudtam kutyát, a gyerekeim még kicsik voltak és mindenhol azt hallottam, hogy nem igazán gyerekbarátok.
Most meg már nem tetszik, mióta összementek a felére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!