Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám teljesen megváltozik...

A kutyám teljesen megváltozik ha séráltatom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél éve fogadtuk örökbe úgyhogy lehet hogy még az előző gazdája tehet róla de fogalmam sincs mivel oldjam meg. Húz a pórázon de ez még a legkevesebb úgy húz hogy nem kap levegőt hallom ahogy nem tud nyelni fröcsög a nyála ha bármi történik elkezd forogni, tolatni és próbálja rágni a pórázt, újjabban arra is rászokott hogy kicsit lelassít és elkezdi harapdálni a lábam nem erősen de azért elég zavaró és mellesleg nem normális. Ezenkívül szerintem úgymond immunis a fájdalomra, mert vettem folytónyakörvet, húzásgátlóhámot de a legkisebb mértékben sem javult, talán a folytónyakörvtől egy kicsit de az is csak azért mert a múltja miatt a nyakán körben nincs szőr és a folytó kidörzsölte, ezért nem is használom már. És teljesen tanácstalan vagyok.

2020. febr. 6. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kimegyek a töltésre vele és szabadon engedem. Puli és tudja, hogy 5 méteres körben mozoghat. Nincs olyan szituáció, hogy ne fogadjon szót. Póráz nálam, mert kutya-kutya találkozásoknál sose lehet tudni mi történik. 12 éves már, régen azért nehezebb volt vele.
2020. febr. 7. 09:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Most elkeztem ezt a fordulásost a ház előtt ez talán működhet bár az a baj hogy anyum azt mondja hogy ő ezt biztos nem csinálja és a kutya tudja majd hogy mi két másik ember vagyunk de az a baj hogy ezzel tönkreteszi azt amit én csinálok, meg azt is mondtam hogy ne vigye akkor sétálni de ő mindenképp vinni akarja (csak kéthetente két napot mert akkor nem vagyok itthon) úgyhogy kicsit aggódom
2020. febr. 7. 16:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Elvittem kutyaiskolába és be kelk valljam egyre jobb:)

Csak most bezárták a korona miatt

2020. márc. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!