Veseelégtelenség beteg kutya. Hogyan tudnám fecskendővel etetni a kutyust, hogy ne halljon éhen?
Miért nem az orvostól kérsz tanácsot? Biztosan segítene.
Egyébként a kutyáknál általában betegség esetén az első, amit észrevesz az ember, hogy nem eszik sajnos.
Vannak nagyon jó illatú gyógykonzervek a royalnak, próbáld azzal.
Nálunk is mikor nem evett a kutyám semmit, ezt megette, spatulával nyomtam fel a szájpadlására a konzit onnan meg lenyalogatta. Nehéz volt,de ahogy evett,meg a gyógyszerek is dolgoztak jobban lett és már magától is tudott enni. Kb 2 napig próbákoztam 2-3 óránként spatulával legalább 2-3 falatot bele erőltetni. Nehéz.
Kitartást.
Viszont ha sehogy nem megy,akkor valószínű infuzió kell,nálunk is volt olyan nem tudtunk bele erőltetni és hogy ne gyengüljön le,meg ne marja szét a gyógyszer a beleit infuziót kapott.
Bár az enyém idős volt és neki bélgyulladása volt,de mivel 15 évesen minden nehezebb 2 órát álltam felette míg cseppegett az infuzió,de utána sokkal jobban lett.
1 válaszolónak! Egyébként tudom,hogy a nem evés az betegséghez vezet,ezért el is vittük és ott derült ki,hogy a veséi leálltak,3 napig kapott infúziót és gyógyszereket is.
2.válaszolónak.Sajnos nem tudom jelen pillanatban megoldani a kórházi ellátást neki,nem az anyagiak miatt.Ezértis akarok neki valahogy segíteni
3.válaszolónak.Vettem neki speciális vesebetegeknek való konzervet,teljesen le van darálva alig kellene rágnia,de nem kéri.
- Ha menthető, akkor műtét, vagy orvosi kezelés.
- Ha menthetetlen, akkor el kell engedni, ne kínozd.
Én 2013 ban engedtem el a kutyám, hasvízkóros lett a "városi" életmódtól, vagy valamit fölevett.
Azóta megfogadtam, hogy emlőst saját kert nélkül soha.
Gyomorbevonót kell íratni az állatorvossal és a gyógyszertárban kell kiváltani.
Fecskendővel kell adagolni a szájába, 2 nap múlva eszi a royal canint, közben infúzió és gyógyszer, ameddig nem eszik.
Az egyik kutyám is vesebeteg+ 14 éves, még él és zabagép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!