Golden retrieverrel mit csinálnak kutyakozmetikában, és kb. mennyibe kerül?
álltalában nagytermetű kutyákat annyira nemszokás kutyakozmetikumba vinni (szerintem)
De amugy max levágják a körmét meg a szőrével csinálnak vmit.
Nekem is Golden Retriever kutyám van de az életbe nemvinném kutyakozmetikushoz. :S
Azt csinálják vele, amit kérsz.
Attól függ, miért viszed.
Mit szeretnél?
Láttam már megnyírt goldit, ritka csúnyácska volt.
Mit szeretnél vele csinálni?
Ezt:
Nézz képeket kiállításra felkészített goldikról, sokkal egyenletesebb a bundájuk, sztem szebbek. De ezt csak a kiállításra felkészítéshez csinálják és értsen a fajtához külön, különben elrontja és csúnya lesz. Amúgy csak fürdetik, kifésülik.
Az van, amit kérsz.
Ezért nem tudunk válaszolni, mert a rendeléstől függ az ár.
Nincs goldenem, de más hasonló közepes szőrű kutyánál fürdetés-szárítás 3-5 ezer forint között szokott lenni.
Azt csinálják amit kérsz.
Én azt javaslom, hogy legyen szépen kikefélve a kozmetikus által, megfürdetve, szárítva, esetleg ahol kell a szőrét kiigazítani. Bűzmirigyét mindenképp érdemes kinyomatni.
Budapesten egy golden teljes generálja olyan 10-15.000 Forint. HA gondolod tudok ajánlani nagyon jó kutyakozmetikust, ami nem is drága, és magas színvonalú. Én is odahordom a kutyám, tehát tapasztalatból mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!