Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 hetes kiskutyát mikor...

8 hetes kiskutyát mikor vihetek ki az utcára? Még csak az első oltását kapta meg.

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk azt mondta az állatorvos, hogy a 4.oltas után 10 nappal vihetjük le.

Betartottuk és minden ismerős rajtunk rohogott, mert szerintük ez túlaggódás és mindenki azt állította, hogy 8 hetesen már kivitték a kutyát.

2020. febr. 1. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt csináltam, mint az első. Azt értem el vele, hogy a kutyám nem szocializált, támad minden kutyára, és a harmadik iskolába járok vele. Mai fejjel az első kombinált után levinném ismerkedni olyan kutyák közé, akikről tudom hogy oltottak.
2020. febr. 1. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy csak egy oltása van? 6 hetesen kell kapnia az elsőt, 8 hetesen a másodikat!

Második oltás után vihetnéd. Nem kutyák közé, nem olyan helyre, ahol millió kutyát szoktak sétáltatni, de a szocializációt el kellene kezdeni. Harmadik oltás után pedig kutyák közé is viheted.

2020. febr. 1. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos csak 1 oltast kapott meg eddig, jovoheten kapja a masikat. Igy hoztuk el.
2020. febr. 1. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen oltást kapott.

ha parvó volt az első akkor csak 3. oltás után 7 nappal.

ha kombi volt az első akkor a kombi ismétlés után 7 nappal.

2020. febr. 1. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én állatorvosom azt mondta, kerüljem a kutyás helyeket max olyan kutyához engedjem oda ami biztos egészséges. Így kivihetem az oltások előtt is. Nem lett baja.
2020. febr. 2. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó igen, de azért mai világban nehéz olyan helyet találni ahol más kutya nem jár.

Én városban lakok,bár sok a zöld terület,mert még sem egy bp belváros. De mindenhol járkálnak kutyák. Én se merném levinni,míg nincs védve.

Egyedül a belső udvarra vittük le amikor bemutattuk a meglévő kutyánknak,mert ugye semleges hely kell ehhez. De ott is annyit volt,hogy össze szagoltak kb aztán mentünk is fel.

2020. febr. 3. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Szaporítótól van? Menhelyről, tenyésztőtől csak normálisan oltott kutyákat adnak!
2020. febr. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!