Miért nem vezette be a kutyám ivartalanítását az oltási könyvébe az állatorvos?
Most olvasom, hogy nem csak oltásokat, műtétet is bele kellene írnia. Nos nyugtát kaptam róla hogy kifizettem az ivartalanítást, de sehol nem tüntette fel. Sőt amikor adtam oda, hogy írják bele megmosolyogtak és legyintettek.
Ez így szabályos? Most akkor nem tudom igazolni hogy ő ivartalanítva van?
A kamu állatorvos óta, aki el se végezte a kifizetett műtéteket (volt a hírekben) nem tudok már megbízni bennük, pedig ez egy állatgyógyászati centrumban történt...
Nekem sem írták be a könyvébe, de ha jól tudom a rendszerükben benne van szóval gépen látják az orvosok (akihez épp viszed), hogy ivartalanítva van, az oltásokat is felvezetik ide.
Azt meg csak látod a kutyán hogy megműtőtték-e vagy nem, van rajta műtéti seb vagy nincs.
Nyilván látom ha van a kutyán seb, és szőrtelen...
A kamu állatorvos se úgy adta ki a kutyát ahogy bevitték, megcsinálta a műtéti vágásokat, csak épp a konkrét beavatkozás maradt el.
De akkor másnak se írták a könyvbe a műtétet ok.
De az első válaszolónak sem írták be.
Amúgy lehet valami abban amit mondasz, mert elég fáradtnak és nemtörődömnek tűnt az orvos (pedig mindenki más hogy dicséri!)
A sebet is nagyon csúnyán varrta össze, csak annak köszönhető a szép gyógyulása, hogy nagyon vigyáztunk rá és jól van tartva (minőségi étel, gondoskodás, velem is aludt stb.)
És szerinte semmiféle "diéta" sem lett volna szükséges műtét után... hát erről meg annyit hogy könnyen emészthető, kímélő ételeket kapott és még így is sírt ürítés közben. Bele se merek gondolni, mennyit szenved, ha száraztáppal etetem a műtét utáni napokban... ja mert hogy fájdalomcsillapítót sem adtak. Akkor lehet hogy rossz orvoshoz mentünk? Pedig ajánlották... ☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!