Lehetséges hogy nem éhes egy kutya?
Nagyon szépen köszönöm a sok választ! Próbálok mindegyikre válaszolni, illetve egyéb infókkal szolgálni.
Tehát, a menhelyen nem tudom mit evett, de itthon eleinte megette amit a másik kutyánk is kap.
A kaját kiteszem neki és otthagyom. Az ablakból szoktam figyelni. Beleszagol, nyalogatja, ha van benne hús vagy csontos hús, azt kiszedi megeszi, aztán ül mellette. Ha közelít a másik kutya, akkor rámorog, megint belehajol a tálba de nem eszik. Ezt párszor eljátszák, aztán mikor megunta, átengedi a másiknak a kaját. Szóval nincs előtte sokáig a kaja, mert a másik megeszi :)
De akkor megpróbálom azt, hogy leteszem, ha nem eszi rögtön, elveszem és odaadom neki este. Hátha...
Nem kap túl sokat?
Ha ennyire nem kell neki, akkor ne erőltesd. Eszik amennyit jónak lát, vannak ilyen kutyák is.
Nekem is volt egy ilyen. Eleinte vacakoltunk mindennel, hogy egyén, de csak nem akart. Aztán ráhagytuk. Mindig jó volt a kondija, de egy falattal se evett többet, mint amit ő gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!