A szomszéd mudi kutyája szinte egész nap ugat. Mi lehetne tenni emiatt ami célravezető?
Figyelt kérdés
Akár ember, más kutya vagy akár autó megy el a telek előtt- Kibírhatatlan. A szomszéd szerint, ha nem tetszik,jelentsük fel. Nem vagyunk kutya ellenesek,14 éven át nekünk is volt, de ez a kutya kiborító.2020. jan. 29. 22:59
11/13 anonim válasza:
Van egy uj válaszom, amit lehet én is beszerzek, ugatás elleni nyakörv, kérlek ajánld fel az ötletet a szomszédnak a kutyája érdekében hátha hajlandóságot mutat. Ha nem, vagy nem akarsz neki szólni, légyszi add meg privát üzenetbe kiről van szó, megirjuk neki mi mudisok, mert nem szeretnénk ha szomszédja élete pokollá válik, hiszen embertársainkat is tisztelni kell, viszont kutyáinkat is meg kell védeni, köszönöm
12/13 anonim válasza:
11.-nek.
Én is javasoltam az ugatásgátló nyakörvet ajándékba.
Törölték is a válaszomat!!!
Kíváncsi vagyok, a tiéd maradhat-e.
13/13 anonim válasza:
Az ugatásgátló nyakörv kereskedelmi forgalomban kapható és teljesen legális. Akkor minek törlik ha valaki ezt ajánlja? Egyébként ez a legjobb megoldás ha a szomszéd elfogadja. És igen, az ultrahangos ugatásgátló is működik, csak egy normális belőle sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!