A szomszéd mudi kutyája szinte egész nap ugat. Mi lehetne tenni emiatt ami célravezető?
Ultrahang sugárzó:
Az a baj hogy ha nagy a kert akkor ebből több is kellhet. És fontos hogy nagy teljesítményű ultrahangsugárzókat vegyél, ne valami vacak kis elemeset.
Ez rendesen oda*** a kutya hallócsontjainak de ha nincs más megoldás akkor ez van.
És mégis mit csináljon egy kutya? Nyávogjon?
Idióták!!!
Azok akik a cenzúrázás mellett voksolnak, azok tipikusan azok az "emberek"?, de inkább véglények, akiket az is zavar, ha esik az eső, fúj a szél, vagy csak szimplán léteznek mások is magukon kívül... Tényleg megértett az emberiség a pusztulásra.
Titeket kéne jól megcenzúrázni...
10.59
Ja de mégis a kutyabolondok akarják betiltani a tűzijátékot meg mindent.
10.59
Akkor szerinted mi a megoldás? Hallgatni a folyamatos kutyaugatást? Neked kéne elviselni 0-24-be, más véleményen lennél.
09:38
Te hol élsz? Mert nem Mo-n az is biztos...
11:04
Nem tudom, hogy a tűzijáték most hogy jön ide, mert az egy másik tészta.
11:09
Amúgy elmondom neked, hogy a mi szomszédunk kutyája is ugatósabb fajta, de eszembe nem jutott volna soha, hogy cenzúra... Inkább próbáltam/próbálok vele barátkozni, hátha egy kicsit oldódik, megnyugszik, szoktam adni neki rágcsát is pl., amivel jól el van egy db-ig. Nem egyből a barbárság...
Hát nekem is mudim van, valóban nagyon ugatós, szerencsémre a szomszédok
at ne mzavarja, azt mondják, legalább nem mer bemenni semmi a baromfiudvarra a kert felől. Szomorú lennék, ha zavarná őket, mert nem tudok vele mit csinálni, ő csak teszi a dolgát. De légyszi ne bántsd a kutyát ezért, ne tégy semmi olyat amitől baja lenne, nem tehet róla, inkább valami nem átlátható kerités lenne a megoldás,bár a miénk így is nagyon ugat ha hallja, hogy kinn vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!