Maga a "ház" tetszik házon belül, pláne ha megy a berendezéshez és illik a környezetbe, meg hely is van.
A tévét meg a többi baromságot túlzásnak tartom, ez tipikus esete annak, amikor nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel. Inkább a járólapot meg a szőnyeget cseréltem volna ki a helyében.
Neeeem, a bar es az also nappali nem neki van, “csak” a haz az ove...
amugy ennek a kutyanak tuti jobb elete van, mint nekem :D
Szerintem ez arra remek példa, amikor fiatal nők kutyát vesznek gyerek helyett. Nő vagyok, fiatal vagyok, kutyás vagyok, szóval senkit nem akarok megsérteni, de ez egy komoly mentális betegség, amikor a kutyát gyerekként kezelik. Nemcsak egyszerűen káros, de a kutyának sem jó, ez meg már egy egészen extrémen abszurd helyzet. Engem is a konyha akaszt ki a legjobban, bár a tabletet meg a fényképeket sem értem.
Ami tetszik belőle, az a dizájnos szobakennel elképzelés, mostanában én is sokat nézegettem pinteresten ennél sokkal szolidabb verziókat, amikor a szobakennel nem csak egy ketrec, hanem a berendezéshez passzoló bútordarab, aminek a tetejére lehet pakolni vagy akár fiókja is van, ilyesmikre gondolok: [link]
A másik, ami szerintem is fontos és nálunk is így van, hogy a kutya cuccainak van egy külön helye, gyógyszerek, táplálékkiegészítők külön dobozban, kozmetikához szükséges eszközök, fésűk, samponok, pórázak, felszerelések, mindennek megvan a helye, a játékait egy a videóban látotthoz hasonló dobozban tarjuk, a kutyának is elérhető magasságban, hogy bármikor kivegye azt a játékát, amelyiket éppen szeretné (arra is megtanítottuk, hogy visszapakolja, nagyon cuki :D). Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem az a baj, hogy a kutyának vannak saját dolgai, hogy a saját életterünkből kiszakítunk egy darabot ezek tárolására, de amikor már saját miniházat építenek neki az nem normális. Sajnálom a gazdát, amiért ekkora űrt próbál betölteni egy kutyával és sajnálom a kutyát, amiért soha nem lehet igazi kutya élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!