Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet természetes úton...

Hogy lehet természetes úton előidézni?

Figyelt kérdés

Szeretném ha a kutyám a lehető legrövidebb időn belül elkezdene tüzelni. Úgy tudom, hogy ha a közelében van egy másik szuka kutya, akkor gyorsabban elindul ez a folyamat. Ez tévhit?

Mert hormon tartalmú gyógyszert semmi féle képpen nem szeretnék neki beadni.

Viszont ( egyéb okok miatt) fontos lenne, hogy egy hónapon belül túl legyünk a tüzelésen.

Egyéb ötlet? :)

2010. júl. 22. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

68 százalékos, 16:10-es válaszoló!

Idézek a kérdezőtől: "hormon tartalmú gyógyszert semmi féle képpen nem szeretnék neki beadni".

Szövegértelmezés??? Első osztály... :D

Na mindegy. :) Annak, aki azt kérdezte, hogy a kérdező e az Uszkáros:

Én nem tudom, milyen "Uszkár-os" akárkiről van szó. Nem mindenki ro*had egész nap (non-stop) a gyk.-n. :) Lehet ki kellene menni kicsit a parkba sétálni, mert elvisz az ideg... :D És ne szövögess összeesküvés elméleteket, nem vagy te Poirot. :D

On:

Csak nekem olyan egyértelmű, hogy azért nem tud a kérdező klinikára menni a kutyával, mert a kutya nem tud viselkedni? (nyílván ezért megy kutyasuliba) Vagy ez csak nekem jut eszembe, mint lehetséges tény?

2010. júl. 22. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Te ne pattogj már oké :) Én isd olvastam de végső esetben ez is megfordulhat a fejében.

És egy kérdés okoskodó: a neveletlen kutyákat hogy oltják be, féregtelenítik?

Ha pl haldoklik akkor nem viszi orvoshoz mert neveletlen? Ugyamár ne marháskodj! Tudod mennyi neveletlen kutya van az orvosnál? Szinte az összes az de úgy be vannak sz*rva hogy csöndben maradnak és az orvos it tudja kezelni a rossz kutyákat. Ha csak jólnevelt kutyákkat kezelnének akkor szerintem az orvosok éhen halnának...

2010. júl. 22. 16:24
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

16:13-nak köszönöm 

A többieknek: ti tényleg nem tudtok olvasni vagy direkt átugorjátok a ,,fontosabb” részeket, hát senki sem látja amit irok ….

És igen, azért szeretném kutyaiskolába vinni mert ugyan jól viselkedik a kutya, de a szocializáció még is kimaradt, és így bizony elég nehézkesek az orvosi vizsgálatok és beavatkozások, és ha nem probléma nem tenném ki a kutyát egy felesleges traumának…

Mellesleg nincs kőbe vésve hogy nekünk már pedig abban és abban az időpontban el kell kezdenünk a kutyasulit, csak örültem volna ha nem kellene újabb és újabb hónapokat várnunk rá.

2010. júl. 22. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Az együtt tartott szukák rangsor szerinti sorrendben tüzelnek, ez tény, de ha egyedüli kutya hiába hozol mellé kis időre másikat, az nem falkatag. Ez csak hosszú távon igaz, nálunk a 2 szuka közül mindig a falkavezér tüzel először és csak utána a második, több kutyánál is sorba történne.
2010. júl. 22. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó ez nem igaz. Nálunk nem tüzelnek rangsor szerint szóval ne írj butaságokat.
2010. júl. 22. 16:34
 16/17 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Nálunk van egy ivartalanított nyugdíjas tenyészszuka,ő ugye nem tüzel.A lánya 8havonta tüzel. A másik szuka,akivel együtt vannak állandóan, 4havonta tüzel. A negyedik szuka szabályosan 6 havonta tüzel.

Nálunk nem jött be az,hogy "húzzák" egymást tüzelés ügyben.

De volt rá példa,hogy ismerősöm vitt haza "tüzelésszagot" a saját szukáinak és ők előbb kezdtek el tüzelni. Van ilyen.

Próbáld meg.

2010. júl. 22. 18:17
 17/17 Akiteki ***** válasza:

Meg lehet próbálni elvinni tüzelő szukához. Lehet, hogy egy domináns kutyánál bejön. Én is jártam így, hogy elmentünk a tesójához, másnap az én kutyám is tüzelni kezdett. De fogalmam sincs, hogy azért mert épp itt volt az ideje, vagy kedvet kapott. Első tüzelésnél volt, tehát nem tudtam kiszámítani.

Gyógyszerrel elnyomni lehet, iszonyat káros, csupa hormon az egész és jó esélye lesz egy méhgyulladásra tőle.

2010. júl. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!