BARF mennyibe kerül nektek?

Nekem annó minőségi táppal etetve két kistestűt Havi 8-9 ezer ft volt.
Barffal 18-20 ezerre jött ki.
Miért? mert nem volt olcsó hús forrás,nyesedéket nem kaptam így vehettem sokszor csirkemellett,szívet,zúzát nem volt olcsó.. plusz kiegészítők..
Annyira macerássá vált plusz drágává,hogy inkább vissza tértem tápra.

Én most csak a főbb húsokat számoltam, az úgy jött ki, hogy napi 30deka fogyasztással egy 15 kilós idősebb kutyusnak 13300Ft/hó.
Én mindig kétféle húst adok egyszerre. Amiket kap egy hónapban:
marha-csirke, kacsa-liba, szarvas/őz-hal, bárány-nyúl. Mindegyiket 7-8 nap kapja 1-1 hónapban, bár a csirke kicsit vissza van szorítva, mert azt vettem észre, hogy attól vmiért hányik. Szóval a marha:csirke arány az 3:2, de mostanában már inkább 2:1.
Kiegészítőket nem tudom pontosan, ami állandó, az a C-11, az 3000Ft/hó. Aztán heti 2 nyers tojássárga, ősszel sörélesztő és lazacolaj, meg tavasszal csak kendermagolaj. Most beteg volt, egy hónapig kapta a kutya bérescseppet. Ilyenek. Ezeket nem számoltam bele.
Tehát a hús és az ízületvédő, havonta 16-17 ezer per hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!