Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Irnátok nekem neveket yorki...

Irnátok nekem neveket yorki kislánynak? Olyat ami illik a Fifihez.

Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lina, Linus
2020. jan. 25. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor ezek alapján, ha például nekem lenne yorki szuka kutyusom, az alábbiak közül választanék: Mina, Mira, Kira, Luna, Szofi, Masni, Molli, Mona
2020. jan. 25. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Az egyező magánhangzók tényleg bezavarhatnak, nem jó ha a két kutyának nagyon hasonló hangzású neve van.

Ha mindenképp azt szeretnéd, hogy valamennyire passzoljon a két név, akkor keress olyanokat, amik szintén F betűvel kezdődnek, de más magánhangzókat tartalmaznak, máshogy lehet hangsúlyozni őket, pl. Freya, Füge, Fanni, Frida, Fata (á-val ejtve olaszul tündért jelent).

Egyébként a legjobb az lenne, ha kifejezetten különböző neveik lennének, attól még, hogy a neve nem passzol a másik kutyádhoz ugyanúgy szerethetik egymást, ugyanúgy "összetartozhatnak," a viszonyukon a névválasztás semmit sem befolyásol, azt csak te tudod megtanítani nekik, és az sokkal fontosabb, hogy harmonikusan éljenek együtt, mint hogy az utcán cuki legyen a két hasonló nevű kutyus. Ahogyan az is sokkal fontosabb, hogy egyértelműen rájuk vonatkozó hívónevük legyen.

2020. jan. 26. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Pötyi, Csöpi, Daisy, Lea, Candy, Csoki, Minnie, Ari, Böbe, Queenie, Szöszi, Suzy.
2020. jan. 26. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Pl legyen Molly Cuki, Momó, Pamacs; nemtom h neked ezek illenek -e hozzá de sztem a Morzsi se lenne rossz mellé.
2020. febr. 6. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!