A nővérem megismert egy srácot, aki allergiás a kutyákra. Egyáltalán létezik olyan, hogy allergiás valaki a kutyákra? Mert nekem van egy olyan érzésem hogy utálja a kutyákat, mert még soha nem hallottam ilyenről.19f
Az igazság az, hogy apánk lelépett 4 éve, és a nővérem maradt itthon segíteni anyukámnak, akkor 18 volt. Anyukám kérte meg hogy maradjon, mert nem volt elég a keresete.... de én is mondtam h elmegyek feketén dolgozni vagy diákmunkára, most pedig már normálisra is mehetek, szal mehetne ő is.
A sunyiságot illetően.
eleve nem szereti a kutyusomat, mert őkelme megkérdezése nélkül hoztam haza 2 éve, akkor én miért legyek toleránsabb a fószerral akit a mi megkérdezésünk és engedélyünk nélkül hozott haza?
Ha a rezsi felét a nővéred állja, akkor több joga van, mint neked, ő is segít az eltartásodban (a kutyád eltartásában is!).
HA kidobná, Ha elmennék dolgozni= feltételes mód, üres szavak.
Biztos van egy fészer vagy kamra, zárd oda a kutyát, amíg nálatok van a srác.
1. Igen, létezik ilyen.
2. Ne használd fel eszközként szegény kutyát, akkor se, ha nem bántaná a pasi.
3. Ha olyan vendég megy hozzátok, aki fél a kutyáktól, akkoris el kellene zárni. A kutyát pedig úgy kell nevelni, hogy kibírjon pár órát egyedül is. Nekem is vannak kutyáim, meg lehet csinálni.
4. Azért kellene kidobni a nővéredet otthonról, mert neked valami nem tetszik? Kiskirálynak hiszed magad? :) Mi akadályoz abban, hogy így is elmenj dolgozni egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!