Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hallottam olyan malackáról,...

Hallottam olyan malackáról, ami nem nő, meg, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Milyen malac van, amit lakásban lehet tartani?

Nem tengeri malacra gondoltam első sorban, de melyik az, ami jó lenne? Az a malac kéne, ami soha nem nő meg.

Tudna valaki segíteni??

Előre is köszönöm!

2012. okt. 9. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyomorékká tenyésztett törpemalacot ezret láthatsz, ha megnézed a YouTube-on. Azok tényleg nem nőnek meg. De már százszor muttaták TV-ben, újságban, mindenhol...
2012. okt. 9. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Beírod a YuoTube keresőjébe, hogy "törpemalac" és ezt adja ki:

http://www.youtube.com/results?search_query=t%C3%B6rpemalac&..

2012. okt. 9. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Az így jàrtam anyâtokkal egyik részében is van egy minimalac. Àllítólag a legjobb indok, hogy felcsalj egy lànyt a lakàsodra. ;)
2012. okt. 9. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, de lány vagyok, és ezeket hol lehet beszerezni?
2012. okt. 9. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

De azért nem maradnak icipicik, csak nem lesznek akkorák mint egy sima malac. Olyan kutya méretűre nő egy törpemalac

2012. okt. 10. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
De állítólag nagy disznóólat csinál a lakásba, mint egy rendes malac, csak kicsibe. Meg sokat visít. Egyébként aranyos. Én még nem láttam sehol életben ilyet az biztos.
2012. okt. 11. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!