Törpehörcsög póráz létezik?
Létezik, és olyan 1000-1500 Ft: [link]
Ha nem akarsz plusz postaköltséget, akkor keresd meg valamelyik nagyobb kisállatboltban. (szerintem Fressnapfban is van)
Mindent lehet kapni! Azt is, amire nincs szükséged!
Építs a hörikédnek egy futtató helyet a szobád padlóján, papírdobozokból, és ülj be mellé.
A pórázt nem fogja szeretni. Az kutyának, patkánynak jó, de hörinek nem való.
A hörcsög gömböt nekik találták ki, de vagy szereti, vagy nem.
Ha meg papírdobozból építesz a szőnyegre egy várat neki, az ingyen van, és te is beülhetsz mellé mászókának.
Ez tuti tetszene neki is, neked is. :)
A papír karámot összehajthatod, és berakhatod a szekrény mögé, ha a höri alszik. :)
Az alagutakat, mászókákat a ketrecében is értékelné! Csak vigyázz, mert a festék legtöbbször mérgező. Amit beraksz, azt meg rágcsálni fogja.
Teljesen felesleges, mert egyszer próbálkoztam ilyennel, de amint rákerül a póráz az állat addig vergődik amíg le nem szeded róla. Nem kutya ez.
Amúgy meg ha kiveszed a hörit akkor figyelni kell rá, gondolom feltűnne ha szét akar rágni valamit... bár nem igen szokásuk, az én hörim csak futkos, mászik, nézelődik a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!