Yorkshire "szakértőkhöz"lenne kérdésem. A képen lévő kutyuson mit láttok? Milyen keveredés lehet benne?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 22:09
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol kell😂 ezer éve nem jártam ezen az oldalon
2020. jan. 22. 22:13
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem yorkie keverék
5/10 anonim válasza:
Amit látok: 5.000 forintos, bazi hosszú műköröm, ocsmány színben. Tomihilfiger póló, p.csagatya. "Dolgozni nem szeretek, inkább szaporítok" nő.
Ismerek pár tenyésztőt, telik fotósra, vagy épp nekik van érzékük a fotózáshoz.
Ez tipikusan a Jófogásos szapi: "apa gyere, tartom a kutyát, kapd le, oszt tedd föl 40.000-ért!"
A kiskutyák jóindulattal fajtajellegű keverékek.
Ha yorkiet szeretnél, akkor tudok ajánlani tenyésztőt, ahol a nagyszülőket is megnézheted és eü garanciát is kapsz a kiskutya mellé.
6/10 anonim válasza:
Pici babakutya, nem megállapítható, hogy milyen fajták vannak benne.
Egy biztos: nem fajtatiszta yorkshire terrier.
7/10 anonim válasza:
Én azt látom a képen, hogy így kutyát nem fogunk, mert kölöksérvet kaphat!
8/10 anonim válasza:
Itt látsz yorkie kölykökről is képeket:
9/10 anonim válasza:
#5-ösnek
Megelőztél. A jellemzést telibe találtad.
10/10 anonim válasza:
Nem lehet így megmodnani, nagyon kicsi még a kutya. Yorki biztos van benne. Szapitól úgy vegyél kutyát, hogy benne van a pakliban, hogy más lesz (nagyobb, lógó fülű stb) mint egy fajtatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!