Olyan fajta kutyád van, amilyet szeretsz/szerettél volna?
Nekem egy Magyar vizsla az álmom, de tacskóm van. :)
Milyen fajtád van most vagy milyen fajtát szeretnél?
Én munkára néztem ki, hogy melyik lenne a legjobb. Fél évet vártam miután beszéltem a tenyésztővel.
Most két Dogo Canariom van és egy mentett mix.
Nem:/
Én Beagle-t szerettem volna és Jack Russellem lett:/
De ez sokkal jobb mint a Beagle, mert nem nő meg akkorára,és Maga a testalkata is tömzsibb:) Én teljesen meg vagyok elégedve vele:)
Nekem kis koromban (10-13 évesen)egy német juhász volt a nagy álmom.Vagyis a kedvenc fajtám volt,de annyira szerettem volna egy kiskutyát,hogy teljesen mind1 lett volna a fajtája :)
Azóta volt egy német juhász-rotweiler keverékem,de elpusztult fél évesen mérgezésben,4-5 éve :(
Most egy kaukázusi keverékem van és amióta ő megvan,szinte eszembe sem jut,hogy valaha német juhász volt az álmom...kaumániás lettem ^^ meg az északi típusú kutyák vonzanak még,de ha Démon (a kutyám :))már nem lesz mellettem,mindenképpen menhelyről fogok életet menteni akár fajtatiszta lesz,akár nem :)
hiszek abban,hogy ha egyszer választanom kell egy menhelyen,meg fogjuk találni egymást :D
14:18.
Értem csak írtad a végén, hogy majd egyszer egy menhelyről nj. nézel majd.
Csak azért írtam és linkeltem, mert nem nehéz ráakadni. :-)
Igaz a menhelyeken már rehabilitálva vannak, sintér telepről meg lehet, hogy eleinte félni fog vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!