Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan fajta kutyád van,...

Olyan fajta kutyád van, amilyet szeretsz/szerettél volna?

Figyelt kérdés

Nekem egy Magyar vizsla az álmom, de tacskóm van. :)

Milyen fajtád van most vagy milyen fajtát szeretnél?

2010. júl. 22. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
én egy magyar agarat szeretnék a labi és a törpesnaci mellé, de tudom hogy nem tudnám annyit mozgatni amennyit kell, ugyhogy inkább lemondtam róla
2010. júl. 22. 11:04
 12/67 anonim ***** válasza:
100%
elég sok kutya megfordult már nálunk: volt egy németjuhász, egy samoyed, most jelenleg van egy öreg német juhász, meg egy fiatalabb beagle...Ezek amolyan családi kutyusok, az biztos hogyha lesz saját kutyám majd, az valószínűleg német juhász lesz, pont a vérmérsékletük miatt, tetszik, hogy olyan nagyon tanulékonyak , fegyelmezettek, mégis sokat lehet velük mozogni.
2010. júl. 22. 11:08
 13/67 anonim ***** válasza:
49%
dobit szerettem volna, de szüleim nem engedték, így egy csivim van..
2010. júl. 22. 11:10
 14/67 anonim ***** válasza:
100%
5 éves voltam, amikor apukám barátja, aki vadász feljött hozzánk és magával hozta a kutyáját, egy gyönyörű fekete angol cocker spánielt. Akkor szerettem bele a fajtába örökre. 12 éves koromra végre megkaptam életem első saját kutyáját, egy fekete-fehér spánielt.Ő sajnos meghalt már régen, most megint egy fekete-fehér spánielem van. Soha nem kéne más, csak spániel.
2010. júl. 22. 11:15
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

igen. :) németjuhászom van és ez az egyik kedvenc fajtám :)

egyébként egy bullmasztiff meg egy angol bulldog az álmom.

2010. júl. 22. 11:15
 16/67 anonim ***** válasza:
100%

Goldent szerettem volna, és már lassan egy éve meg is van

IMÁDOM

2010. júl. 22. 11:18
 17/67 anonim ***** válasza:
100%

3 éve egy bolognese kiskutya után sóvárgok, 2 hete végre ittvan velem, szóval igen, olyan kutyám van, amilyet mindig is szerettem volna...:)

De ha majd megtehetem (=ha valaha lesz kertes házam, és ha már jóval tapasztaltabb leszek a kutyák terén), mindenképp szeretnék egy huskyt is.

2010. júl. 22. 11:20
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
Berni pásztorom van és 5 éves korom óta ilyet is szerettem volna. :) Imádom :)
2010. júl. 22. 11:21
 19/67 anonim ***** válasza:
74%

spánielem volt 11 évig. imádtam. gyönyörű volt, okos.

el kellett altatni, mert beteg volt nagyon.

egyszer egy rendezvényen találkoztam két yorkival, és azt mondtam a páromnak, milyen édesek. Pedig valójában nem szerettem soha a yorkikat, és most sem vagyok oda értük...

De a párom ezt úgy vette, hogy szeretnék egyet, és következő héten beállított egy 12 hetes yorki jószággal.

Azóta sem szeretem a yorkikat, csak a sajátunkat. Nagyon okos, szófogadó, kedves, játékos. Egy szóval nem olyan, mint a többi yorki.

Ettől függetlenül nekem a spániel marad életem kutyája. Ők a legszebbek.

2010. júl. 22. 11:28
 20/67 anonim ***** válasza:
100%
2 éve nagy álmom teljesült, kaptam egy Westie-t. :)
2010. júl. 22. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!