Hol találhatok játszótársakat, akik partnerek lennének a kutyám szocializálásában?
A kutyámmal kicsi kora óta gondok vannak, (3 hónapos kora óta). Ahogy megkapta a veszettség elleni oltást, vittem is azonnal suliba. A gond csak az volt, hogy a suliban megszokta a kutyákat, viszont az utcán-futtatóban ugatott rájuk. Most 7 hónapos, voltam vele másik két suliban. Némileg javult a helyzet, de nem sokkal. Szeretnék olyan játszótársakat találni neki, akitől nem kell félni hogy ketté harapja a torkát. (Tennék a kutyámra textil szájkosarat hogy ne tudjon ész nélkül ugatni meg csípkedni).
Van olyan oldal vagy bármi, ahol tudok neki pajtikat keresni? Törpe tacskó, a futtatókban, amik itt vannak, még nem láttam vele egy súlycsoportban lévő kutyát.
Aki tudna segíteni, köszönöm!
tacskó ugatós, itt a környéken 4 törpe tacsi van, mindegyik ugatja a többi kutyát,de amúgy nem bántják a kutyákat :D
Sőt kolléganőm tacsi tenyésztő volt, be nem állt a tacsik szája.
Merre laksz egyébként?
Ő nem ugatós, ha megszokja a kutyákat maga körül, akkor nem bántja őket. Kutyasuliban is mondták hogy nincs vele semmi baj, nem agresszív. Egyszerűen játszana, de nem tud ismerkedni.
Budapest. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!