Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondolsz arról, amikor...

Mit gondolsz arról, amikor egy hajléktalannak kutyája van?

Figyelt kérdés
Visszás kérdés, érdekelnek a vélemények.
2010. júl. 21. 21:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy annak a szerencsétlen hajléktalannak, van egy igaz barátja, társa.
2010. júl. 21. 22:11
 22/30 A kérdező kommentje:
Jaja, alapvetően én is mindig pozitívan álltam ehhez a kérdéshez, de látod, nem mindenki ért velem egyet. Amúgy koldulásra használni tényleg undorító.
2010. júl. 21. 22:20
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
amugy nem csövi meg csöves hanem hajléktalan azért ök is emberek és azért tiszteljük öket is mert aról nem tehetnek hogy nincs pénzük,házuk stbb de a délipálya udvarnál látam egy hajléktalant és a kutyusát a kutyus minden hova követe és vitte a kis kosárkát hogy gyüjtőgetsen a gazdijának s ami össze gyült az nem volt sok de mi is ugyan abba a boltba mentünk csak hamarabb jötünk ki ,mikor ö is végzet vett:3zsömit s kb egy maréknyi párizsit s a kutyájé volt a 2 zsömle s a párisi neki meg a 1 zsömi meg pár szelet párizsi ugyhogy a kutyát joban tartota mint magát,mikor a kutya vissza jött a kosárkával csokal s simogatásal szeretgete én meg meg sajnáltam öket mert mindenki avgyis legtöbb ember csak keresztűl nézet rajta és tovább ment.én meg vissza mentem a boltba vettem 10kg kutya tápt s vetem a hajléktalanak 3 zsömlét,2 liter üditöt,1 kg párizsit és sirt örömében hogy vanak még emberek akik jó szívüek és ott köszöngete vagy 10 percig aztán láták hogy nem olyan ember mint a legtöbb és többen is vetek neki élelmet s a kutyának.valaki pénzt adot valaki élelmet:Dés igy kb még vártuk a buszt adig össze gyült vagy 2 nagy szatyor élelem4
2010. júl. 21. 22:57
 24/30 anonim ***** válasza:
51%
jah és azért a kutya kéregetet mert a lába amputálva volt
2010. júl. 21. 22:59
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
ez egy megható történet
2010. júl. 22. 01:12
 26/30 anonim ***** válasza:
75%
Jartatok mar az Ors vezer teren??? Az aluljaroban mindig ul egy pasas a lepcso aljan.(`ha a gazdamon segitesz rajtam is segitesz` feliratu tablaval) Az elejen meg csak egy zsemle szinu kutyussal volt kinnt majd oda szegodott egy fekete is. Aztan a minap lattam h egy alomra valo ( 4-5 kolyok) is volt vele... meg jo h az Orson mindig vannak Greenpeace-sek meg allatvedok is. Jo rendszeresen van az allatok elott kutya kaja, de cigi meg pia is van a csavo kezeben folyton :)
2010. júl. 22. 08:49
 27/30 anonim ***** válasza:
75%

2 évvel ezelőtt ültem a nyugatiban a vonaton és vártam, hogy kigördüljünk az állomásról. Ücsörgés közben akartam befalatozni a szendvicseimet, mikor felszállt a vonatra egy hajléktalan. Nem pénzt, hanem ételt kéregetett. Mivel mindenki cseszett a fejére, ezért mikor odaért hozzám, az egyik szenyómat neki adtam.

Figyeltem ahogy leszállt a vonatról, ott várta egy kis keverék kutya. A szendvicset a kutyának adta teljes egészében.

Nem tudtam volna lelkiismeret furdalás nélkül legyűrni a maradék szenyókat, így leszálltam és odaadtam neki ami még maradt. Még kettőt adott a kutyának, és egyet evett meg ő.

2010. júl. 22. 09:11
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

Én beszélgettem régen (még csöves koromban) sok hajléktalannal. A legtöbbjük csak azért veszi magához a kóbor kutyát, mert akkor több pénzt tudnak kéregetni. Sajnos ez a helyzet, én is szerettem volna azt hinni, hogy szeretetből fogadják magukhoz a kóbor kutyákat, de nem. Csak azért veszik magukhoz, mert így több pénzhez jutnak. Ennyi. És ha már 2-szer, 3-szor annyi pénzük van, akkor meg etetik a kutyákat is, de azt sem szeretből, hanem, hogy életben maradjon a kutya. (Ők mesélték!)

Egyszer véletlenül dupla-annyi kutyakaját vettem, mint szoktam és a boltból kifele menet megsajnáltam egy hajléktalant a kutyájával. Megkérdeztem, nem kell e nekik a kutyakaja, mert én véletlenül többet vettem, mint szoktam, és nem hiányzik, szívesen odaadom. Azt mondta a hajléktalan, hogy inkább egy sört kérne, ha lehet, a kutya elvan a kenyérrel is. Szép mondhatom... Mondtam, hogy nem kívánságműsor, vagy a kutyakaját adom oda, vagy semmit. Megsértődött, és inkább nem kért semmit. Pedig ha fontos lett volna neki a kutya, akkor elfogadta volna a kutyakaját.

Egyszer egy hajléktalannál két kutya volt, egy felnőtt és egy kölyök. A kölyök kutya nagyon rossz állapotban volt, csont sovány volt, alig volt szőre, tiszta seb volt..stb. Felajánlottam, hogy hazaviszem magammal a kutyust (megveszem!) és akkor a kutyus jó helyen lesz. A hajléktalan kiakadt, hogy miért akarom őt megfosztani a kereseti lehetőségtől és hogy ha elviszem a kutyáit, akkor senki nem ad neki pénzt...stb. Egy órán keresztül magyaráztam neki, hogy nem mindkét kutyát szeretném, hanem csak a kölyköt szeretném megmenteni. Nem lehetett meggyőzni, teljesen bekattant az öreg. Gondolom meghalt a kiskutya, mert olyan volt, mint egy zombikutya, rühes volt az biztos. Szóval csak mese habbal, hogy szeretik a kóborkutyákat...

2010. júl. 22. 09:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy biztosan vannak kivételek! De a hajléktalanok többsége tényleg olyan, mint írtam. Legalábbis én eddig csak ilyenekkel találkoztam (sajnos).
2010. júl. 22. 09:57
 30/30 anonim ***** válasza:
31%

Az hogy jobban tartja mint sok lakcímmel rendelkező ember. Jól tápláltak, egész nap a gazdával lehetnek és az embere előbb ad a kutyának enni mint magának.

Továbbá azt hogy nincs joga egy jól élő embernek kijelenteni h bocs, de elkobozzuk a kutyádat mert bolhás, nincs ólja stb., mikor az volt az utolsó társa, akiben még bízott, ekihez még beszélt.

Más a véleményem azokról akik ellopják a bolt elé kikötött kutyát h pénzért adják vissza.

2010. júl. 22. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!