Mi baja lehet a kiskutyamnak?
Figyelt kérdés
sziasztok. ma vettem egy kislany csivavat a masik kutyam melle, de mindig mikor fut folyamatosan kifele nyomja a labat futas kozben, mintha ki lenne fordulva a laba. (jobb hatso) de ezt neha az osszessel csinálja mikor futkarozik. ha felemelem az osszes labat felfele tartja es kifele tolja. ha setal akkor viszont normálisan megy. dokit mar felhivtam, de csak holnap delutan tud kijonni megnezni. viszont nagyon aggodom a kiskutyamért :( van valakinek valami otlete, hogy mi baja lehet? a valaszokat elore is koszonom2020. jan. 9. 23:01
11/13 anonim válasza:
Miért nem onnan vettél kiskutyát, ahonnan az előzőt is? Azzal azt írtad, hogy nincs baj. Bár a 8 hónap alatt még nyilván nem jött volna ki minden...
Nem is értem, kinézted a netről a kiskutyát, nem láttad sem a szülőket, sem a tesókat?
Lehet, hogy sima kalciumhiány, de lehet ezer más is. Holnap majd a doki megmondja...
12/13 A kérdező kommentje:
A szülőket lattam mert kint voltak az udvaron (ok szepek voltak nagyon, es futkaroztak, semmi labhuzast vagy ilyesmit nem lattam rajtuk) mikor kihoztak a kiskutyat. Utolso elotti valaszolo, a masik kutyam mar ivartalanitva van
2020. jan. 10. 11:21
13/13 anonim válasza:
"A szülőket lattam mert kint voltak" - az egyáltalán nem biztos, hogy azok voltak a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!