"Szerelmes" vagyok a leendő kutyába. Mit tegyek?
A fajtamentés és a tenyésztők megismerése, kiválasztása szerintem is jó ötlet :) a kiállítások látogatása is, ott tényleg nagyon kedvesek a tenyésztők, szívesen fogadnak kérdéseket, beszélgetnek.
Kutyasulit is nézhetsz addig a közelben, hiszen az egy boxer mellé kb. elengedhetetlen.
Jó neked,hogy 2 hónap :D
Nekem sajnos legalább 1,de inkább 1,5 év.
Én Orosz fekete terriert szeretnék,de mivel panelban lakok,ide nem jöhet főleg,mert 4 emelet lépcsőzés nem tenne jót az izületeinek. Kicsit irigy vagyok mikor a környezetemben valaki tud venni kiskutyát. Hiszen tudom nekem még várni kell,nem keveset.
Én mondjuk szoros kapcsolatban vagyok a fajtával,mivel kutyakozmetikus vagyok heti 2-3 orosz terrierrel minimum együtt vagyok :D
Illetve ha nagyon rám tőr a dolog akkor videókat szoktam nézni :) nyakörveket,neveket stb :D
*bocsi benéztem
Nem is 2 hónap 3-4 hónap,de az sem tragédia, az én 1-1,5évemhez képest :D
Otthon pakolj fel mindent kb 2 meter magasra: ahogy megno,meg ragni fog meg idonkent lehuz par dolgoz a polcrol,amit eler 😂
Nekem ket hetig tartott a pakolas otthon.
Szonyeget szedd fel es dobd ki/add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!