Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » "Szerelmes" vagyok a leendő...

"Szerelmes" vagyok a leendő kutyába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Oke, a fenti szoveg figyelemfelhivas inkabb. Valoszinuleg lesz majd egy kolyok boxerem es mar most imadom, pedig meg meg sem szuletett. Rengeteget kutattam mar a fajta utan, probalok minel jobban felkeszulni a kutyusra, es elkepesztoen raporogtem a temara. A kutyust viszont mindenkepp nyariszunet elott szeretnem megvenni 8 hetesen, az meg meg nem 2 honap. Mivel tudom csillapitani az uj csaladtag iranti vagyamat? Menhely? Szomszed? Mivel probalkozzak? Szo szerint alig birom kivarni az uj csaladtagot. Ebben kernem a segitseget. Elore is koszonom 😍

2020. jan. 8. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

A fajtamentés és a tenyésztők megismerése, kiválasztása szerintem is jó ötlet :) a kiállítások látogatása is, ott tényleg nagyon kedvesek a tenyésztők, szívesen fogadnak kérdéseket, beszélgetnek.

Kutyasulit is nézhetsz addig a közelben, hiszen az egy boxer mellé kb. elengedhetetlen.

2020. jan. 9. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Jó neked,hogy 2 hónap :D

Nekem sajnos legalább 1,de inkább 1,5 év.

Én Orosz fekete terriert szeretnék,de mivel panelban lakok,ide nem jöhet főleg,mert 4 emelet lépcsőzés nem tenne jót az izületeinek. Kicsit irigy vagyok mikor a környezetemben valaki tud venni kiskutyát. Hiszen tudom nekem még várni kell,nem keveset.

Én mondjuk szoros kapcsolatban vagyok a fajtával,mivel kutyakozmetikus vagyok heti 2-3 orosz terrierrel minimum együtt vagyok :D

Illetve ha nagyon rám tőr a dolog akkor videókat szoktam nézni :) nyakörveket,neveket stb :D

2020. jan. 10. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

*bocsi benéztem

Nem is 2 hónap 3-4 hónap,de az sem tragédia, az én 1-1,5évemhez képest :D

2020. jan. 10. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Otthon pakolj fel mindent kb 2 meter magasra: ahogy megno,meg ragni fog meg idonkent lehuz par dolgoz a polcrol,amit eler 😂

Nekem ket hetig tartott a pakolas otthon.

Szonyeget szedd fel es dobd ki/add el.

2020. jan. 25. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Mindenképp tenyésztőtől vásárolj ott 10-12hetesen adják a kutyákat teháf már megszületett.melyik tenyészetet nézted ki?
2020. márc. 27. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Szevasz. Ez teljesen normális.én a kovászos uborkába vagyok szerelmes.
2020. márc. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!