Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elszoktad vinni magaddal a...

Elszoktad vinni magaddal a kutyád valahova?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nrkünk is jön az esetek 90 százalékában. Sokan félnek tőle, szegénykém amstaff, félelmetes. De azért sokhelyre megyünk vele
2011. júl. 15. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
igen
2011. júl. 15. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt két hónapban többször voltunk Balatonon, egyszer fesztiválon, egyszer táborozni 10 napot, egyszer kis faluban kirándulni, most megint vidéken fesztiválozunk, aztán esküvőre megyünk :) Mindezt két kutyával, akikre mindig nagyon büszke vagyok, mert bármilyen helyzetben megállják a helyüket és imádnak jönni-menni. Ahogy látják, hogy pakolok, ülnek be a csomagok közé, nehogy otthon felejtsem őket :))) Bárhol otthon érzik magukat, ahova leteszem a pokrócukat, meg a tányérjukat :)
2011. júl. 15. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ahova csak lehet viszem magammal
2011. júl. 15. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Munkán kívül mindenhova :)
2011. júl. 15. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:

2010-07-20 17:23 vagyok.

Már lassan egy éve (9 hónapja) megvan a kutyus. :-)

Ahogy mondtam is, vittem és viszem magammal mindenhova, ahova lehet. Nagyon jól szocializálódott ennek köszönhetően, a csodájára járnak az emberek, hogy milyen nyugodt, engedelmes, barátságos kutya. :-) Mindenki megsimogatja, kisgyerekek, idősek...stb. A kutyákat is imádja. :-) És nem fél semmitől az utcán, nagyon nyugodt, ezért is fontos sok helyre elvinni a kutyát, hogy megszokja a zajokat, az embereket, állatokat...

2011. júl. 16. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!