Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elszoktad vinni magaddal a...

Elszoktad vinni magaddal a kutyád valahova?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Mindenhova viszem ahova lehet, sőt nagyjából csak kutyás helyekre megyek mert más nem érdekel. Mégis minek van a kutya? Nem azért hogy kikössem a kert végében.
2010. júl. 20. 17:20
 2/16 anonim ***** válasza:
44%

Egyszer elvittük a párom főnökének a telkére. Az illetőnek van 4 kutyája, 2 macskája, sok lova, birkája stb.

3 nagytestű kutya körbeállta az én közepes méretű ebemet, az bepisilt a félelemtől.

A lovak hangjától remegett mint a kocsonya. Megbántam, hogy elvittem. Jól nevelt kutya, de idegen helyen fél.

2010. júl. 20. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként igen, ahova lehet viszem. Hosszabb útra nem, mert nem bírná. (pl egy túrát..)
2010. júl. 20. 17:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Én folyton viszem a kutyám, ahova csak mehet. Ha ismeröshöz megyünk 1-2napra már előre tudja, hogy megyünk, mikor "beültetem" a kocsiba. Ahol azt mondják, hogy ne hozzam a kutyám, oda nem is szívesen megyek.
2010. júl. 20. 17:22
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha meglesz a kutyus (mert jelenleg nekem nincs), akkor viszem mindenhova, ahova csak lehet. Kár, hogy sok helyre (pl.: kávézó) még akkor sem lehet vinni kutyát, ha van terasz, vagy kert. :( Már a buszon is megszólják az embert, ha kutya van vele, hát még ha cukrászsába is vinném magammal. Pedig nálunk van egy jó kis teraszos cukrászda egy szép kis kerttel. Ahol amúgy is ott lakik a cukrász kutyusa. De a vendégek panaszkodnak sajnos. :S
2010. júl. 20. 17:23
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Mi ahova csak lehet visszük magunkal (hiszen családtag).

Sőt sokszor direkt miatta megyek vidékre (szereti rázatni a fenekét... :D), pl: a múlt héten Szentesen voltunk (a férjem dolgozott mi pedig sétálgattunk). De ha elmegyünk sátrazni akkor is velünk jön és nem ülünk be olyan helyre ahova nem engedik be. Ha pedig valahova még sem tudjuk elvinni akkor a tesóm vigyáz rá.

2010. júl. 20. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Jellemzően én is csak olyan helyekre járok, ahova jöhet a kutya. Sőt ha mondjuk teraszos helyre nem engednek be kutyával, akkor kutya nélkül se teszem be oda a lábam. Két hét múlva kezdek az új munkahelyemen, oda is jöhet majd velem szerencsére.

Akinek meg fél a kutyája az idegen helyektől, az nem vitte elégszer idegen helyre, ilyen egyszerű. A kutyák rendkívül jól alkalmazkodnak, ha szoktatva vannak ahhoz, hogy van, hogy alkalmazkodni kell.

2010. júl. 20. 18:26
 8/16 Akiteki ***** válasza:

Ilyen nagy melegben nem viszem, de hűvösebb időben mindig van legalább 1 kutya a kocsiban.

Könyvelő vagyok, az ügyfeleim tudják, hogy kutyával megyek, bárhova beengedik. Mondjuk a gyrososhoz nem viszem be, mert nem cukkolom szegényt az illatokkal.

2010. júl. 20. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Sokkal szívesebben megyek olyan helyre, ahová lehet vinni kutyát is. Van mellettünk egy étterem, aminek a kertrészébe kutyát is be lehet vinni:)

És mivel a kutyusom megszokta, hogy elég sokat jövünk-megyünk, így nincs is vele probléma, nagyon szépen közlekedik, akár belvárosban vagyunk tömegben, akár...bárhol:)

2010. júl. 21. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Ahova tudom viszem magammal, hisz neki sem jó nélkülem meg nekem sem. Persze figyelembe veszem azt is, hogy neki mi a legjobb így például múltkor mikor Szlovákiába mentünk a dögmelegbe kirándulni nem hoztam magammal, jobb helye volt itthon a hűvösbe. Volt aki vigyázzon rá szerencsére.

De most hogy megyünk rokonokhoz két hétre, ide már jön velünk. Ennyi időre nem hagynám magára.

Viszont miatta már sok mindenről mondtam le, a szilveszteri elmenetelekről rendszeresen.

2011. júl. 15. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!