Felvihetek villamosra és zónázó vonatra 4 kutyát, ha 2 közülük zárt hordozóban van?
Figyelt kérdés
A yorkim és a csivavám lenne egy közös hordozóban, másik kettő saját lábán jönne (póráz, szájkosár + jegy). Nyugodt kutyák, végalusszák a hordozóban az utat, nem tudják kidugni a fejüket, oldalai zártak, 2 végén hálós. Lehet ebből valami probléma?
(Tudom, sokan vannak :D)
2019. dec. 25. 18:47
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom, egyedül nem, de le van írva szabályzatban, hány kutyát vihetsz magaddal.
2/11 anonim válasza:
Vihetsz. Én is kutyás vagyok. Nyáron is tele van a 4-6os kutyákkal. Szájkosárral semmi gáz nem lesz.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Ilyen apro kutyak senkit nem erdekelnek. Meg a szajkosarat se nezik legtobbszor. Legyen nalad. A bo-iek szeretik altalaban a kutyakat es nem szolnak miattuk.
5/11 anonim válasza:
Egy utas egyszerre egy kutyát szállíthat. Viszont a zárt hordozóban szállított állatok nem kutyának, hanem poggyásznak számítanak. Így a szabály szerint kettőt táskában és egyet pórázon vihetsz. A gyakorlatban nem mindig ilyen szigorúak, de jobb felkészülni a rosszabb esetre.
6/11 anonim válasza:
A két kicsi nem fog érdekelni senkit. De 4 kutyát egyedül vonaton biztos nem szállíthatsz.
Rám 2 kutyáért is rám szóltak annak idején (15kg-os,tehát nem nagytestű kutyák voltak, jeggyel, pórázon, szájkosárral)
Egyébként abszolút kalauz függő. Ha jó fej nem érdekli, ha meg nem....
7/11 anonim válasza:
Mi utaztunk már 4 kutyával tömegközlekedésen (busz) és személyvonaton is. Egy kicsi boxban volt, egy kicsi pórázon, egy közepes pórázon és egy nagy is pórázon. Hát nem szóltak ránk, de néztek is minket a Nyugatiban tágra nyílt szemekkel. Mondjuk mi az utolsó éjszakai vonattal utaztunk, alig volt utas, gondolom sok cuccal, ennyi kutyával a napközbeni tömött járatokra nem engedtek volna fel ilyen lazán. Mivel te csak két kutyust vinnél pórázon, így szerintem nem szólnának, láttam már olyat, aki két kutyával vonatozott pórázon.
8/11 anonim válasza:
7-es, te többes számban írsz, ezek szerint nem egyedül voltál a kutyákkal.
9/11 anonim válasza:
Sokan mondják itt neked, hogy mi a törvény, és mi a szabály. De valójában kevés olyan ember van, jegyellenőr, buszsofőr, aki valóban szól is érte. Ha betartod a szabályokat, póráz, szájkosár, kiskönyv nálad, akkor nagy baj nem lesz.
10/11 anonim válasza:
Elég egy túlbuzgó is, aki leparancsol a vonatról. Én nem kockáztatnék. Neked is könnyebb, ha van segítség és nem egyedül utazol ennyi kutyával. Nekem egy kutyával is volt nehézség nyáron a fel- és leszállásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!