Mennyire gond egy kutyának ha hordozóban van?
Figyelt kérdés
Elutazom, és viszem magammal a kutyusom, de nem saját házba megyek és nem hagyhatom szabadon amíg elmegyek otthonról.
Víz lenne berakva, éjszaka lenne hordozóban.
2012. júl. 2. 21:13
1/7 anonim válasza:
Semmi nem lenne, ha hozzá van szokva.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. De úgy is nyüszít, ha nem tetszik neki.
3/7 anonim válasza:
Meddig lenne így? Úgy értem egy két napot leszel ott vagy hogy?
Szerintem amúgy jobb lenne,ha lekerítenél neki egy kis részt,ha megoldható, mert egy hordozóban renedesen feküdni se tud.
4/7 anonim válasza:
nyugodtan benne hagyhatod de legalább akkora hordozó kell amiben fel tud állni rendesen
Éjjelre ne hagyj benn vizet, ne igyon éjszaka mert csak pisilnie kell majd.
5/7 anonim válasza:
Minél kisebb változás neki az utazás, annál inkább megkönnyíted a dolgát, úgyhogy kezdd el végiggondolni, milyen lesz ott a napirendje, és igazítsd már most fokozatosan, szoktasd a szállítóban alváshoz, meg úgy általában mindenhez, ami új lehet neki.
6/7 A kérdező kommentje:
Balatonra megyek 6 napra pénteken, és egy kis hordozóról és egy 2 kg-os yorkiról van szó.
2012. júl. 3. 06:44
7/7 anonim válasza:
6 napot kifog bírni,az nem olyan sok,csak napközben fáraszd jól ki(séta,játék,más kutyák, tanítás, stb..) és nyugodtan fog pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!