Hogyan tanítanátok meg szépen sétálni?
Figyelt kérdés
Van egy egy éves kan labrador kutyám, akit el szeretnénk vinni sétálni. Kicsinek nem gondoltunk egyáltalán ilyenre, mivel van közel 500nm szabad területe, ahol játszunk vele.
Milyen praktikák vannak erre? Speciális póráz kellene? A retriever póráz jobb valamivel, mint a normál nyakörv+póráz?
2019. dec. 24. 06:17
11/13 anonim válasza:
Azért mondják hogy bal oldalt legyen, mert ha akármi történik szabad legyen a jobb kezed (ami általában a cselekvő kéz)
Én a folyton megfordulok technikával szoktam sétáltatni. Ha húz/eléd megy (ki mennyire szigorú) akkor egyből hátra arc és a másik irányba mész. Jutalom falatot is szoktam adni neki ha jól csinálja a dolgokat
12/13 anonim válasza:
Én bal domináns kétkezes vagyok, ballal írok, de a legtöbb dologban mindkét kezem egyformán ügyes. Szerintem nagyon fontos, hogy a kutya mindkét oldalon szépen tudjon menni. Nem csak a jobbkezeseké a világ...
13/13 anonim válasza:
#12 Én is detto ilyen kezes vagyok. (Írni ballal, minden más jobbal). Ezért is nem értettem valószínűleg a bal oldalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!