Nem rossz a kutyáknak, akik csak napi 3-4x pisilhetnek naponta?
Lakásban élő kutyákra gondolok, akiket a gazdijuk napi 3-4 alkalommal leviszi sétálni.
Emberekből indulok ki, mert most olvastam, hogy mi 2-3-4 óránként megyünk wc-re normál esetben. A kutyáknak akkor nem kevés a 6-8 óránkénti pisi?
Nekem van két kismacskám, velük nincs egyedül:D
De amúgy lehet, hogy higiéniátlanabb, de következő kutyámat kutyapelusra szoktatom. Egyébként őt is először azt akartam, csakhogy ő túlságosan szobatiszta volt már az első pillanattól(felnőtt kutyus volt), szóval inkább remegve várta, ha vmiért tovább maradtunk, minthogy bent végezze a dolgát.
(Egyszer amikor hasmenéses betegsége volt sajnos nem tudta tartani, de hogy is mondjam finoman .. "feltakarított" maga után:(( )
Szóval neki nem tudtam megtanítani, de neki is jobb lenne, ha nem kéne naphosszat tartogatnia, amíg mi dolgozunk.:(
Szerintem nem normális, hozzáteszem hogy sosem volt szobakutyám, csak nagytestű bernáthegyi, újfoundlandi.
De évekig takarítottam külföldön, ahol csak bent vannak a kutyák, sok házban megfordultam és majdnem mindben volt kutya vagy macska. Némelyik helyen nem lehetett kinyitni az ablakot, hogy a macska ne tudjon kimenni.
Rendszeresen találkoztam olyannal hogy a kutya bepisilt, kakilt napközben. Nem azért mert öreg volt, hanem mert egész nap nem volt senki aki kivigye. borzasztó szerintem, és kicsit sem normális.
14-es: simán le tudnád vinni 4-szer, ha akarnád.
Mi reggel 8 korul, délben, 4kor, 8kor, 11kory
Miért hagyod ki az este 7-8 koruli sétàt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!