Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Debrecenben ingyen elvihető...

Debrecenben ingyen elvihető kölyök kutya?

Figyelt kérdés

2019. dec. 14. 06:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11%

Hát elég durva olvasni hogy a haldokló kutyára kell egy pótlék.. Ha nekem meghalna a kutyám szerintem minimum fél évig nem akarnék másikat. Ugyanolyan sokáig tartana feldolgozni hogy elment mint 1 rokont. Biztos én vagyok a negatív, de a kérdező válaszából az jött le hogy nincsen túl nagy érzelme a kutya iránt, csak kell egy másik a kertbe "házörzőnek".. 14 évet leélt melletted és azonnal kell a helyére valaki, ez elég nonszensz.

Fenn áll a kamu és provokatív kérdés gyanúja, mert ennyire érzelemmentes ember nincs. Remélem csak erről van szó.

2019. dec. 15. 06:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképp dolgozza fel a gyászt. Pár éve elpusztult egy 9 és fél éves nimfapapagájom, akit tojás kora óta ismertem, én neveltem, nagyon hozzám nőtt, de annyira üres lett minden és túl nagy lett a csend távozásakor, hogy egy héten belül elhoztam kereskedésből két fiatalt, és ez segített könnyebben továbblépni. Ezért a kérdezőt én nem hibáztatom, hogy máris új kutya után néz, inkább azt kellene figyelembe venni, hogy egy kölyök még nagyon kajla, a haldokló kutya meg már nyugalomra vágyik, és konfliktus lenne.
2019. dec. 15. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!