1/12 anonim válasza:
Van menhely Debrecenben, nézz szét. Lehet valami jelképes összeget fizetni kell
2/12 anonim válasza:
Ennyire nincs ötleted karácsonyra? Akkor inkább ne adj semmit, egy kutya túl nagy felelősség és nem lesz ingyen, főleg ha kölyök. A kezdő 3-4 darab oltás rögtön 8-8 ezer, kell neki egy ágy, itatótál, jó minőségű száraztáp... Rögtön egy százezres beruházás.
És akinek decemberben kutyája születik, az egy felelőtlen szaporító, ahol valószínűleg az anya és apa kutya testvérek is...
3/12 anonim válasza:
Szaporítótól ne hozz. Menj be a menhelyre, köszi. És ajándékba ne adj kutyát SOHA.
4/12 anonim válasza:
Ajándéknak szánod, vagy magadnak? Ha ajándéknak, gondold át. Felelősséget-főleg előzetes megbeszélés nélkül- nem sózunk más nyakába
5/12 A kérdező kommentje:
Haldoklik a 14eves kutyám és ahelyett kellene.
2019. dec. 14. 10:40
6/12 anonim válasza:
Akkor néhány dolog: semmiképpen ne vigyél oda másik kutyát amíg él szegény. És én is a menhelyeket, fajtamentők felkeresésrét javaslom ha esetleg ragaszkodsz valamilyen fajtához\fajtajelleghez. A városodhoz hirtelen ezt találtam: [link]
7/12 anonim válasza:
Amíg él szegény tényleg ne vigyél oda másikat. Törődj vele amíg lehet.
8/12 anonim válasza:
Hm mondjuk lehet vele kéne foglalkozni inkább, nem odavinni egy új kutyát miközben szenved.
9/12 anonim válasza:
Utolsó, tudod vannak olyanok akik kutya nélkül nem tudják elképzelni az életüket. kérdező egy szóval sem mondta hogy addig lesz másik kutyus amíg a mostani él.
10/12 anonim válasza:
Haldokló kutya mellé semmiképp ne vigyél kölyköt, egyiknek sem tenne jót. Előbb várd meg, míg a mostani kutya elmegy, addig természetesen nézelődhetsz, az nem baj, de ahogy korábban már írták, menhely, gyepi esetleg. Nem tudom, Debrecenben mik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!