Csak én nem értek ezzel egyet?
Amúgy sem vagyok egy nagy rajongója a nj fajtamentésnek, de ez eléggé kihúzta nálam a gyufát:
Ha rám vagy a kutyáimra rontott volna egy kifejlett kan nj és hordanék magammal kést, akkor én is 100%< hogy megszurkálnám, minthogy széttépje a kutyáimat. Valószínűleg nem farkcsóválva ment oda ez a kutya a másikhoz, ha a kutyáim élete múlna rajta, én is hasonlóan cselekedtem volna.
Ti hogy gondoljátok?
Valószínűleg azért elég durva behatás kellett ahhoz, hogy a gazdi a késért nyúljon. Ha akart volna a nj el tudott volna menekülni.
Egyébként munka közben nálam is van kés, egy időben utcára is hordtam magammal. Önvédelmi eszköz.
Pitbull meg amstaff van a csaladunkban. Amikor jatszanak mas ilyen kutyaval es verekedesbe torkollik lehivhuk oket vagy szethuzzuk a nyakuknal fogva. Pedig ok is tudnak am olyanokat harapni,mint a nemetnuhaszod.... de ugye egy kutya se tamad azonnal ugy,h marcangol. Eloszor figyelmeztet meg.
Masreszrol a koborkutyak mind tudjak,h a baratsagos kozeledessel tudnak kizarolag az emberekbol kajat kicsikarni illetve lakhelyet. Ezt nagyon sok helyen tapasztaltam!!! A kutyam is velem volt es SOHA nem kostolgattak vagy tamastak meg.
Ez a hir egy szenzaciohajhasz kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!