Milyen következményei lesznek ennek?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves kan labradorom.Nagyon jól megvagyunk vele.De húgom akar hozni egy kis termetű szintén kan kutyát. Még nem tudja milyen fajtát akar, keverék is belefér.Arra lennék iváncsi, hogy milyen következményei lennének, ha idehoznánk egy kutyát a húgomnak?Pozitív és negatí következményekre is kíváncsi vagyok.Valószínüleg ez csak jövő tavasszal lesz és akkor már a labi több mint egy éves lesz, mert 2010 febr.11-én született.2010. júl. 19. 16:06
11/15 Akiteki válasza:
A kutya tud féltékeny lenni. Mondhatjuk úgy is, hogy irigy kutya. Ha a nagyi kutyái ivartalanítva lennének, ők sem vernék rongyosra egymást.
12/15 anonim válasza:
Az ivartalanítás csak egy MŰTÉT. A kutyát NEVELNI KELL, nehogy azt hidd hogy majd jó kutya lesz mert nincs töke...
És egy kutya NEM féltékeny. Amit féltékenységnek, irigységnek látnak az MÁS.
13/15 Akiteki válasza:
Akkor minden kutya MÁS, nem féltékeny. Tökmindegy hogy hívod. Gyere el egyszer hozzánk és nézd meg mi van, ha megsimogatod az egyiket. Az összes többi odarohan és félre akarja lökni. Hívhatjuk ezt "más"-nak is, de a helyzet ugyanaz.
14/15 anonim válasza:
Én rosszul neveltségnek hívnám azt a mást. Nekem is több kutyám van ráadásul ivarosak és mind szukák de mindegyik "kussban" elfogadja az összes döntésem akár azt is ha minden jöttment kutyát megsimogatok rajta kívül mert tudja hogy én vagyok a főnök. Ilyen egyszerű. :)
15/15 Akiteki válasza:
Hálistennek az én kutyáim boldogok. Jólneveltek és kedvesek. Ős örülnek, hogy simogatjuk őket, nem állnak haptákban, hanem versengenek a kegyeimért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!