Van egy 7 hónapos kuvasz szukám. Ha idegen jön nem ugatja, hanem inkább elszalad. Ez normális dolog?
Szerintem nem normális, gyenge idegrenszerre utalhat. Nem azt mondom, hogy szedje szét a kerítést, de félnie, elszaladnia nem lenne szabad. Egészséges kíváncsiságnak lennie kellene egy kölyökben!!
Szülei milyenek? Törzskönyves?
Az normális, hogy nem ugatja, de az, hogy elszalad, nem.
Normális esetben érdeklődőnek, kíváncsinak kellene lennie, mivel még kölyök.
Honnan van a kutya?
7 honapos meg kicsi. Majd megno szepen 3 eves korara es eltunteti a betoro utolso kis csontdarabjait is. Mostmar torvenyesen kinyirhstjuk a betorot!
Szerintem ne aggodj.
Nem normális. Ennyi idősen már szokták védeni a területüket.
Honnan van a kutya?
Kérdés hogy a testbeszéde mit mond? Az idegent szemmel tartja, közben csóválja a farkát? Vagy közömbös mintha ott sem lenne? Vagy ijedt és mögéd bújik? Amikor nem bmbagy ott és úgy próbál idegen bemenni akkor mit csinál?
A kuvasz nem feltétlen az a kerítés szétszedős típus. Sok olyan kutyáról hallottam már aki engedte csendben bejönni az idegent, aztán kifelé már nem engedte míg a gazdája nem jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!