Igaz hogy az Óriás Schnauzert nem ajánlják családba, mert agresszív lehet?
Én nem tudom, ki és mit ajánl csak az, hogy a szomszédunkban az 5 gyerek és a sok háziállat mellett az évek során két óriás schnauzer is megfordult, az egyik ráadásul mentett volt. Családtagokkal nem volt egyikük sem agresszív, a nem családtagokat viszont nem engedték be. Hogy jó családi kutyák lehetnek-e, arról csak annyit, hogy a menhelyi snaci csak pár évig élt, de annyira megszerette a család, hogy utána tenyésztőtől hoztak egy kölyköt, akit máig úgy emleget a gazdája, hogy az élete legjobb kutyája.
1-vel egyetértek, bármelyik kutya lehet agresszív. Annyi kiegészítést tennék, hogy egy óriás snacinál ezt komolyabban szokták venni, mint egy csivavánál, a tétje is nagyobb. De nekem eddig az volt a benyomásom, hogy amelyikkel foglalkoznak, nem balhézik fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!