Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindig mosol kezet ha hozzáérs...

Mindig mosol kezet ha hozzáérsz a kutyához?

Figyelt kérdés

Benti kutya esetében

Én akkor is, ha csak egy ujjal hozzáérek, mosok kezet > ennek eredményeképp a fertőtlenítős kézmosó szét szárította a kezem....

Muszáj ezt? Benti kutyánál is ?

2019. nov. 30. 12:52
1 2
 11/16 anonim válasza:
82%
Persze hogy megnosod a kezed..Tiszta kosz. Azzal semmit nem fogdosok bent a lakásban. Kinti kutya.
2019. nov. 30. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Normális esetben kéne,neveléstől függ.Van olyan aki még a wc után se mossa meg a kezét.
2019. nov. 30. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem benti kutyám van, tiszta, rendszeresen kap féreghajtót, ha tiszta koszos lesz egy séta alkalmával, akkor lefürdetem. Előbb kapok el bármilyen nyavalyát a BKV-n, mint tőle.
2019. nov. 30. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Rendszeresen oltott, féreghajtott egészséges kutyától semmit nem fogsz elkapni.

Nekem így vannak kutyák már sok sok éve velem is alszanak. Soha semmi bajom nem volt tőlük.

2019. nov. 30. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Sose mosok kezet,naponta 5 percenkent csokolgatom szajon a kutyam,soha nem vagyok beteg.
2019. nov. 30. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Neked nem hiszem, hogy szükséges. Az én kinti kutyáimnál viszont egy dögönyözés után ha csak az arcbőrömhöz érek egy hajtincset arrébb simítani vagy zsepit használni, jó kis gennyes pattanások fakadnak a kezem nyomában. Pedig nincs kosszal elegyített zsírréteg a kezemen simi után, mert időnként kutyasamponnal én is jól megfürdetem őket. :) Viszont mindent megjárnak a pataktól a trágyadombon át a pocsolyákig, patkányoznak, stb., így én minden egyes érintés után "kimosakodok", ha valamiért nem volt lehetőségem, akkor könnyen követte egy kis hasmenéses epizód a dolgot.
2019. dec. 1. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!