Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a Yorkshire kan...

Mit tegyek a Yorkshire kan kiskutyámmal, nem találok neki kislánykutyát, és állandóan menne meg nyüszít, ez elmúlik nála vagy van valami teendő?

Figyelt kérdés
Azok akik azt tanácsolnák, hogy ivartalanítsam azoktól azt kérném, hogy ellőtte küldjék el email be orvosuktól kapott igazolást, miszerint ők már ivartalanítva vannak. Segítő válaszokat köszönöm Tiszt:pepe
2008. nov. 18. 07:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL, de nem értem meg az embereket, pontosabban azokat kik azt javasolják hogy, ivartalanítsam a kiskutyámat, nekem igazából semmi problémám nincs a kutyusom nemi életével, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy hány kutya tulajdonos menekül az egyszerű megoldások mögé, miszerint probléma van gyorsan ivartalanítsuk, sajnos nagyon sokan választják a könnyű, de az állatorvosok többsége által sem javasolt megoldást. Biztos vagyok benne, hogy van olyan is aki csak azért írta nekem, hogy mütessem meg a kutyust, mert egy vérbeli állat szaporító és zavarja, hogy lehet venni Yorky-t törzskönyv nélkül olcsón, így az övé csak a pénzes emberek közt kelendő, na ez a probléma, nem az mikor az ember szeretetből tart egy kiskutyát, sajnálok mindenkit aki azt gondolja, hogy a kutya egy megélhetési forrás és nem egy érző élőlény.Köszönöm mindenkinek a véleményét tanulságos volt levontam a konzekvenciát.
2008. nov. 25. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Na szia, Kérdező, megváltozott már a látásmódod?
2018. szept. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!