Hogy győzzem meg a tulajt, hogy kutyát tarthassak az albérletben?
Van egy 2 éves kutyám (fiú). Egyszer meglátott az utcán, pedig nem csináltam semmit, s azóta nem tudom levakarni magamról. Hazavittem, s megtanítottam mindenfélére. Jólnevelt kutya volt, csak más fiú kutyákkal volt baja.
Sajnos költöznöm kellett s a kutya anyámhoz került aki egy évig láncon tartotta. Egy nap elszabadult s megevett néhány tyúkot, ezért el kellett hozzam. Egy ismerősnél van jelenleg akikben nem nagyon bízok, mert nem felelősségteljes emberek.
Az albérletbe állat nélkül költöztünk be a párommal, és ki volt kötve, hogy ez maradjon is így. A kérdés az, hogy meg tudom-e győzni valahogy a tulajt? Ivartalanítom a kutyát ha arról van szó, a szőr miatt se kell aggódni, fésülni fogom rendszeresen, a körme le lesz vágva, és amúgy sem rágott soha életében bútrokat. Kérjek próbaidőt a kutyának? Bármilyen tanács jól jönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!