Hogy lehet vedekezni egy hosdzuszoru agressziv puli ellen, aki az elozo kutyamat megolte?
A Margit szigetre hordja ki tovabbra is a gazdaja. Minden kutyaval agressziv. A multkor is szabadon koszalt a kutya,ugy szoltam,h fogja el . A kamerak elort nyurta ki a kutyam,a jarorok nem kerestek meg,lezartak az ugyet,mintha mi se tortent volna. Az olemben verzett el az oreg jarni alig tudo kutyam nehany perc alatt.
Az ilyen kutya ellen meg a sokkolo se hasznal. Annyira vedi a nagy szor mindenhol. Adjatok otleteket. Koszonom.
Azota veletlenul osszetalalkoztam a puli gazdajaval. Meselte,h sikerult kutyat fogado kiado lakast talalnia es ott laknak. (Eddig is dolgozott,csak nem talalt kutyat fogado lakast.) Gratulaltam neki.
Hisz ez a legjobb megoldas. Azota nem lattam ott.
Viszont azota lattam meg egy agressziv kutyat: feher labrador: kan es DÖME a neve. Szuka es kan kutyakkal is osszeverekszik,megharapja oket. Azota sprejjel es sokkoloval jarok. Termeszetesen a 30 ev koruli no gazdaja(160 cm magas,55 kg kb,barna vallig ero haj) PORAZ NELKUL viszi. Sehogy nem tudja visszahivni a kutyajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!