Jó ez az etetés a kiskutyának?
Anya ragaszkodik ahhoz, hogy ő főzzön a nemsokára érkező kölyök németjuhászunknak. Így csirkeaprólékból főzne levest, a levébe pedig rizst vagy nokedlit.
Kell még valami neki vagy ez így elég?

Sehogy! Tekintve, hogy az üteges csontok főve szilánkosra törnek, és szigorúan tilos!
Tenyésztő mit szól?! Mit kapott eddig nála? Szerződésben mi van benne?

7#
Nem tudom te mitt néztél!
Kérlek ne keverjük össze a táp fehérje tartalmát a táp hústartalmával!!!! A kettő nem ugyan az!
Az Acana bőven 30% fehérje felett dolgozik, ahogyan egy pár kivételle az N&D is 30% fehérje kürül mozog, az Orjen tápjainak többsége szintén 30% felett jóval. A platinum átlagban 23-25% fehérje, attól függ melyiket nézzük.
Egy kölyök Néme Juhásznak az ideális 26% és 28% között van. ezzel nem tóljuk túl a tápanyagokat, a kellő ütemű fejlődéshez.

14. Nézzd már, itt egy platinum 24% nyersproteinnel...
De nézzhetsz akármilyen platinumot 23-26% között vannak. Érdekes mi?
Ne keverd a hústartalommal, tudod a fehérje az a protein...

Tééényleg?! Hádenemmondoooood...
Puppy tápokról beszélünk, ember. Platinumnak egy van, a csirkés. 27%-os.
A többi puppy tápjai alacosnyabbak. Olvassámán!!!

Mondd te értelmi fogyatékos vagy?
Azt állítottad, hogy a platinumnak magas a fehérje tartalma, erre egy másik válaszoló és én azt mondtuk nem magas, 30% felett beszélünk magas fehérje tartalomról a platinum puppy tápja 27%-os. Akkor ki a hülye, Te...

19#
Köszönöm! Pont ezt akartam belinkelgetni.
A lényeg hogy a márkák ugyan kiválóak, de szűrni kell, mert a puppy tápjaik nagyon meg vannak nyomva fehérje és zsír tartalomban, ami egy nagytestű kölyöknek nem feltétlenül ideális.
A Platinumról álltalánosságban beszéltem, de mindegy mert a Platinum Puppy tápja kiváló, és szuper a fehérje/zsír arány is benne, a 27% bőven bőven belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!